2777
2789
اون سایتش چیه؟

یادم نیست عزیزم پارسال دیدم

ولی بر اساس اعداد فیبوناچی و تناسبات فاصله اجزا چهره از هم امتیاز میداد

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
یادم نیست عزیزم پارسال دیدم ولی بر اساس اعداد فیبوناچی و تناسبات فاصله اجزا چهره از هم امتیاز می ...

عه چقدر خوب

خیلی ممنونم

گلم

عزیزم

اونا معتبرترن کلا 

اینا بهشون اعتباری نیست 

عکس هم بردارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا مگه می خواد چی کار کنه ؟ اسم اون سایت خارجی رو بگو 

هیچی با آی پی و محل سکونتت جدیدترین چهره و تغییراتتو در اختیارشون میزاری 

مثل هزارتا ابزار جاسوسی دیگه

سایت خارجیه رو پارسال دیدم یادم نیست

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
یادم نیست عزیزم پارسال دیدم ولی بر اساس اعداد فیبوناچی و تناسبات فاصله اجزا چهره از هم امتیاز می ...

ممنونم عزیزم کلا پس بیخیالش بشم😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من عکس چند تا آدم که همه دنیا به قیافه زشت و داغون میشناسنشون دادم نوشت ۸۵ درصد زیبا 😀😂😂😂عکس خودمو دیگه ندادم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من عکس چند تا آدم که همه دنیا به قیافه زشت و داغون میشناسنشون دادم نوشت ۸۵ درصد زیبا 😀😂😂😂عکس خود ...

اره چون الکیه 😂بر اساس محاسبات میگ ک اصن منطقی نیست و چهره طرف رو نمیبینه ک😂

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

عکس منو ببینه سایت جیغ میزنه وفرار میکنه😂😂😂

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم