2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست
چ بگم  کاش یا همه چی عوض شه یا نباشم که نتونم انقدر بد باشم همین اشتباهایی که تا الان کردم بس ...

آروم باش 

دیگه هیچوقت نگو نباشم 

میدونی برای خانوادت و‌‌..چقدر عزیز هستی؟

خودت و دوست داشته باش همه اشتباهاتی دارن ولی دیگه گذشته باید ازش درس بگیری ن اینکه با تکرار و یادآوریش خودت و سرزنش کنی ‌‌دیگه وقتش رسیده که تغییر کنی امشب و آروم بخواب از فردا شروع دوباره ای داشته باش تلاش کن بهترين زندگی برای خودت بسازی از خدا کمک بخواه دستت و میگیره عزيزم تو حرکت کن تلاش کن مطمئن باش خدا هم هميشه همراهته

آروم باش  دیگه هیچوقت نگو نباشم  میدونی برای خانوادت و‌‌..چقدر عزیز هستی؟ خودت و دوست د ...

از این میسوزم که بودنم عزیزلمو اذیت میکنه

من واسشون ضرر دارم 

اونا هنوزم نمیدونن ولی من میدونم چه بدی کردم در حقشون 

روزی که همه چی معلوم شه اونا ام دیگه نمی‌خوان باشم حقم دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا خستم حالم از خودم بهم میخوره هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم انقدر بد باشم گند زدم تو زندگی خودمو بق ...

به نظرم جزئی تر حرف بزن باهامون آروم شی چند مورد کارای بدتو بگو بهت بگم چه کار کنی چه جوری فکر کنی حالت بهتر میشه

به نظرم جزئی تر حرف بزن باهامون آروم شی چند مورد کارای بدتو بگو بهت بگم چه کار کنی چه جوری فکر ...

هرچی که فکرشو بکنی

دروغ گفتم خیانت کردم دزدی کردم 

هرروز دارم دروغ میگم به خونوادم به خودم

محدودم کرده بودن فکر میکردم آدم بزرگی ام فکر میکردم آدمم شرایطش باشه میتونم برسم به اون چیزی که میخوام ولی نشد نبودم من موندم و آرزوهای تلف شده و کلی دروغ و گناه و اشتباه 

تازه این فقط یکیش بود

هرچی که فکرشو بکنی دروغ گفتم خیانت کردم دزدی کردم  هرروز دارم دروغ میگم به خونوادم به خودم م ...

سخته ولی از یه جایی باید شروع کنی اصلاحو 

اول توبه کن و دیگه تکرار نکن از خدا بخواه که کمکت کنه اشتباهاتو جبران کنی

برای دزدی اگر به شخص دسترسی نداری صدقه بده 

می‌دونم که دروغم دروغ میاره و پشت سر هم باید بگی به بقیه نه اما دروغات به خانواده ی خودت یه بار برای همیشه باید چوبشو بخوری بسنج ببین اگر خیییلی بد نمیشه تو مواردی که میشه راستشو بهشون بگو و بابتش سرزنش و تنبیه شو از یه جایی باید شروع کرد