2777
2789
از کشک کلا بدم میا

منم اول بدم میومد 

بعد خوردم عادت کردم الان خیلی دوست دارم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست دارمم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من پدرشوهرم گوسفند دارن

مادرشوهرم برامون کشک میپزه هر سری.

با قره قروت

حینی ک دوغو میپزه و میریزه تو کیسه ی مقدارشو تر (پهن نمیکنه خشک شه) میزاره تو فریزر

بعد ک یخ زد میشکنیم همونجور میخوریم ، تو دهن آب میشه خیلییییی خوشمزس.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

طعمش خوب نیس؟

والا کشک خشک خیلی خوشمزس 

البته ما کشک خشک طبیعی میگیریم اصلا طعم و مزش متفاوته 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من این مدلی خوردم فوق العاده س😍

پنیری و موسیرش هم اومده، پنیرش رو تست کن باحاله

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

کشکی که ترش باشه کشک گاوه و سرده  کشک گوسفندی گرمه و ترش نیست خاصیتش بهتره

خیلی آخه خوشمزه تر و نرم تره من شور دوست ندارم الان مامانم شور گرفته خیلیم سفته 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
اوف💦

همینا رنگ قهوه ایشون خوشمزس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁