2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست
منم زدم همینو گفت کل خانوادمو عمومو هرکیو زدم همینو گفت

من فکر میکنم این نرم افزاره فقط رو نام خانوادگی حساسه یعنی کل افراد یه خانواده رو یکجور میاره برای من که اینطور بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم این نرم افزاره فقط رو نام خانوادگی حساسه یعنی کل افراد یه خانواده رو یکجور میاره برای م ...

اره دقیقا 

فقط به نام خانوادگی دقت میکنه

مثلا چندتا نام خانوادگی الکی زدم چیزای دیگه آوردم ولی نام خانوادگی ما رو گفته طبقه اشرافی

بنظرم حرفاش زیاد قابل استناد نیست چون فقط به نام خانوادگی توجه میکنه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اره دقیقا  فقط به نام خانوادگی دقت میکنه مثلا چندتا نام خانوادگی الکی زدم چیزای دیگه آوردم ول ...

دقیقا من حتی اسمم رو تغییر دادم بازم گفتم نه این نام خانوادگی باعث میشه روزی شما کم بشه 

کاش اصلا نمیفهمیدم بدبختی کم داریم الان اینم رفت تو فکرم

منم وقتی فهمیدم حس الان شما رو داشتم تا چند روز حالم بد بود چون اسم خودم و پسرم طبق این فرمول خیلی بد بود 

ولی شروع کردم افراد موفق رو اسمشون رو زدم اوایل همه درست و عالی درمیومدن ولی کم کم دیدم نه

چه افراد موفق و باهوش و سالمی که طبق این فرمول اسمشان جزء بدترین دسته بود 

دیگه بی خیالش شدم 

باور انسان همه چیز رو می سازه 

اگه الان بهت بگن خدای نکرده یه درد بد داری قطعا افسرده و گوشه گیر میشی و .. یعنی دقیقا مثل یه بیمار میشی 

بعد که بفهمی که اشتباه شده و سالمی دوباره شاداب میشی 

پس بیماری کاری نکرده این باورت بوده که کسلت کرده

اسم هم همینطوریه بهش فکر نکنی و زندگی کنی قدرت نداره 

ولی اگه مدام بهش فکر کنی قدرتمند میشه و نابودت میکنه 

نه اسم ها ؛بلکه فکری منفی که میکنی و اتفاقاتی که به اسمت نسبت میدی

پس صدقه بذار و بسپار به خدا

آخه واقعا از کجا بدونم درست میگن؟ والا من برا هرکدوم از اعضای خانواده زدم بد اومد نمیشه که همچین چیز ...

نمیدونم

بلخره برمیگرده به باور و اعتقادات خودت 

انشالله چیزی نیست