2777
2789

تاپیگ قبلیم زدم حالت بد میگیرم و تهوع و سرگیجه و...

بخاطر این قرص بوده (سیبل) 

کسی این قرصو خورده؟؟؟؟؟براچی تجویز کردن براتون اگه خوردین عوارضی داشته!

الان جاش بم دروژکس ای اچ۱۰ پیشنهاددادن

+خدایاشکرت🤍

من میخورم

لکه بینی داشتم و جوش اای صورت به خاطر همین بهم داد

عوارضی ندارم. قبلا هم ال دی میخوردم وایه اونم عوارضی نداشتم.

فقط ببخشید میگم ترشحات زیاد دارم.

فقط قرصی که دکتر میده رو بخور به پیشنهاد های بقیه گوش نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قرص سیبل میخورم برای تنبلی تخمدان خیلی کم دو سه روزه حالت تهوع کم دارم خیلی کم

ببین من تا اخر دنیا میرم باش بم گفتن یکی تا دوتاوبخورم 

اصلا مرگو میبینم شبا بد پرسیدم گفتن بخاطر این قرصص ک همچین حالتایی بت دس میده

+خدایاشکرت🤍

ببین من تا اخر دنیا میرم باش بم گفتن یکی تا دوتاوبخورم  اصلا مرگو میبینم شبا بد پرسیدم گفتن بخ ...

خب به دکترت زنگ بزن یا برو بگو علایمم خیلی شدیده

شاید یه قرص دیگه بهت بده

شما برای چی مصرف میکنید؟؟

گذر کن از هرچه گذر کرد ز تو...🦋

من میخورم لکه بینی داشتم و جوش اای صورت به خاطر همین بهم داد عوارضی ندارم. قبلا هم ال دی میخوردم و ...

اخه این حالتایی که بم میده واقعا عذاب اوره تنگی نفسم گرفتم جدیدا بد ی دکتر بم گفت استفادش نکن برای اینه و طولانی مدت تاثیر خوبی نداشته معمولا دیگ منم گفتم ادامه ندم 

من کیست دارم و تنبلی بد زود به زود پریود میشم ینی پشت هم متوالی دیگ نمیدونم باید چیکارکنم تا الان چندتا دکتر عوض کردم

+خدایاشکرت🤍

خب به دکترت زنگ بزن یا برو بگو علایمم خیلی شدیده شاید یه قرص دیگه بهت بده شما برای چی مصرف میکنید؟ ...

وقت ک نمیده تماسم جواب نمیدن مجبوراب دکتر دیگه ای گفتم... من کیست دارم و تنبلی و خونریزی متوالی یعنی پشت سرهم به فاصله ۳.۴روز نهایت پریود میشدم بد پاکیا! یعنی قشنگ پاک میشدم مجدد 

+خدایاشکرت🤍

وقت ک نمیده تماسم جواب نمیدن مجبوراب دکتر دیگه ای گفتم... من کیست دارم و تنبلی و خونریزی متوالی یعنی ...

نمیدونم چرا دیگه تماس جواب نمیدن چرا اینجورین 🤔🤔

خب به دکترای دیگه نمیشه مراجعه کنی؟؟ دکترایی که بهتر نوبت میدن..  برات عوض کنن

نمیشه اخه اینقدر عوارض زیاد داشته باشه که

گذر کن از هرچه گذر کرد ز تو...🦋

نمیدونم چرا دیگه تماس جواب نمیدن چرا اینجورین 🤔🤔 خب به دکترای دیگه نمیشه مراجعه کنی؟؟ دکترایی که ...

اصلا نمیدونم هدف ماما شدن یا دکتر زنان شدنشون چیه شاید یکی مرد تو هی میخوای بگی ۱هفته دیگه دو هفته دیگه 

ادم بخدا اینارو میبینه حالش از هرچی دکتر بهم میخوره...ب ی دکتد دیگه گفتم میگه جاش دروژکس ای اچ  ۱۰بخور

+خدایاشکرت🤍

وقت ک نمیده تماسم جواب نمیدن مجبوراب دکتر دیگه ای گفتم... من کیست دارم و تنبلی و خونریزی متوالی یعنی ...

من پیش دکتر بامداد رفتم فعلا که راضیم ولی نتیجه قطعی نداده

اونم میتونی زنگ بزنی

[QUOTE=320361363]نمیدونم چرا دیگه تماس جواب نمیدن چرا اینجورین 🤔🤔 خب به دکترای دیگه نمیشه مراجعه کنی؟؟ دکترایی که ...

اصلا نمیدونم هدف ماما شدن یا دکتر زنان شدنشون چیه شاید یکی مرد تو هی میخوای بگی ۱هفته دیگه دو هفته دیگه 

ادم بخدا اینارو میبینه حالش از هرچی دکتر بهم میخوره...ب ی دکتد دیگه گفتم میگه جاش دروژکس ای اچ  ۱۰بخور

+خدایاشکرت🤍