2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگرن داشتم از ۱۵ سالگی تقریبا . از اون موقع اینجوری شدم دارو خوردم بهتر شدم یعنی نه سردرد دارم ...

دکنر من برای میگرن و اضطراب و سردردم برام نوشت حتی گفتم من تپش قلب ندارم گفت فقط برای تپش نیست برای میگرن و استرس و سردردم خوبه دوسال خوردم بعد دیگه بهتر شدم نخوردم.من حملات پانیک خیلی بدی داشتم طوری که میرفتم بیمارستان در هفته سه بار.اخرم با کلی دکتر و دارو خوردن زولفت رو یه دکتر داد شش ماه خوردم تموم شد دیگه.خیلی بده خیلی سه سال در گیر بودم میفهممت

دکنر من برای میگرن و اضطراب و سردردم برام نوشت حتی گفتم من تپش قلب ندارم گفت فقط برای تپش نیست برای ...

اره عزیزمم خیلی بده 

خداروشکر بهتر شدی . من بیشتر داخل یه جمعی برم اینجوری میشم یا موقع امتحان و .... شما فقط قرص پروپرانول خوردی؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

اونایی ک تیروئید هم دارن مصدف می کنن

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اره عزیزمم خیلی بده  خداروشکر بهتر شدی . من بیشتر داخل یه جمعی برم اینجوری میشم یا موقع امتحان ...

نه عزیزم من بهت بگم انواع و اقسام هر قرصص افسردگی رو بگی خوردم چون درست مصادف شد با فوت مادرم این بلا سرم اومد.هر دکتری بگی رفتم روانپزشک .روان شناس.مغز و اعصاب .نوار مغز دادم.دکتر چشم دکتر گوش بخاطر سرگیجه هام سه سال مردم و زنده شدم هیچکس دردمو نفهمید هر روز خدا یا دکتر بودم یا بیمارستان در حال گرفتن نوار قلب.واقعا بریده بودم اخرم یه دکتر داخلی گفت همه داروهای رو دور بریز یه قرص بنام زولفت داد بزورم پیدا میکردم نصف صبح نصف شب فقطم تاکید کرد شش ماه بخورم.گفت اگر خوب نشی باید بستری بشی برای شوک حافظه.گفت خودتم کنارش کمک کن بخودت .بالاخره با هر بدبختی بود خداروشکر خوب شدم الآنم چهار سال میشه هیچ قرصی نمیخورم

مسخ شخصت اختلال روانی 

منم هر وقت دچار اضطراب بشم ‌ مسخ شخصت واقعیت میشم .دیوونه کنندست😔😔😔😔😔

خدا روشکر الان تونستم موقعیت پانیک اتک رو شناسایی کنم .و نفس عمیق بکشم مدتیشن می کنم .البته یکسال شده

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
نه عزیزم من بهت بگم انواع و اقسام هر قرصص افسردگی رو بگی خوردم چون درست مصادف شد با فوت مادرم این بل ...

وای عزیزم چقدر سخت🫂🥲🥲🥲🥺 خدا رحمتشون کنه . روحشون در آرامش 

واقعا هیچکس درکت نمیکنه همه میگن یه استرس ساده نمیدونن....

خدا خیرت بده . ممنون عزیزم

راستی اینم بگم کنار درمانم خیلی خیلی به داروهای ویتامین تأکید داشتن تمام دکترایی که میرفتم.سه روز درمیون برام نوروبیون تجویز میکردن خارجیشو و مکمل ویتامین مربوط به زنان میگفتن منشأ همه بیماریها کمبود ویتامین هم ممکن باشه.الان که الانه هر ده روز یبار یا دوهفته یکبار نروبیون میزنم

راستی اینم بگم کنار درمانم خیلی خیلی به داروهای ویتامین تأکید داشتن تمام دکترایی که میرفتم.سه روز در ...

خیلی ممنون عزیزم❤️😚

وای عزیزم چقدر سخت🫂🥲🥲🥲🥺 خدا رحمتشون کنه . روحشون در آرامش  واقعا هیچکس درکت نمیکنه همه می ...

ممنون عزیزم خدا رفتگانت رو بیامرزه.من طوری بود سرم رو بالش میزاشتم توی سرم شروع میکرد به زدن خیلی بد بود شرایطم.هر کسی میگه میفهمم چی میگه چون کشیدم خودم.عزیزم روغن بنفشه تو پایه کنجد بگیر تو بینی بچکون عالیه برای سر درد و میگرن چون مغزت سرد شده باید گرمش کنی

ممنون عزیزم خدا رفتگانت رو بیامرزه.من طوری بود سرم رو بالش میزاشتم توی سرم شروع میکرد به زدن خیلی بد ...

وای چقدر سخت🥲🥲🫂

اره اتفاقا داریم 

چقدر عالیییی 

خدا خیرت بده خواهر عزیزم