fatimaybi مدیر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان درد ایمپلنت🦷 | مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 36 پست دیشب دندونمو کشیدمو پیچ گذاشتمالان درد گرفته جوریکه از خواب بیدار شدم🥲ژلفونمو خوردم دهان شویه هم استفاده کردمراه دیگه ای مدنظر دارید برای کاهش درد؟؟؟ 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1402/09/19 | 05:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran2255 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 6468 وووای من این ی دونه درد داره چجور چهارپنج تا باهم ایمپلنت کردی؟!!! دردش زیاد نیستاااا ولی خب نمیذا ... مسکن بخورعزیزم خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 سه تا ریشه کشیدم دوتا دندون عقل بعد پیوند استخوان برام انجام داد دوهفته بعد که زخما خو ... یا علی چهار پنج ساعت دهنت باز بودمن نیم ساعت بود فکم درد گرفته بود چجور اون همه وقت تحمل کردی؟!!!! 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 من تبریزم جایی ک قسطی باشه پیدا نکردم واسه دندونام پروتز ممتحرک دارم خیلی اذیتم خب شهرستانای اطراف چی؟؟؟نمیتونی تا تهران بری؟؟ 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 مسکن بخورعزیزم خوردم ژلفون 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 تا پنج روز همینه.نوافن بخور.بهت چرک خشک کن نداد؟ چرا داده 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
tootfarangi2225 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 9352 چرا داده سر ساعت بخور.همزمان دندونتو کشید و پیچ گذلشت؟ 🍁
baran2255 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 6468 یا علی چهار پنج ساعت دهنت باز بود من نیم ساعت بود فکم درد گرفته بود چجور اون همه وقت تحمل کردی؟!!!! به سختی تا چندروز فکم صدامیداد دیگه یه باره خلاص شدم فکرکنید برای هردفعه بری هردفعه هم آمپول بزنه برای بیحسی خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 سر ساعت بخور.همزمان دندونتو کشید و پیچ گذلشت؟ اره 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 به سختی تا چندروز فکم صدامیداد دیگه یه باره خلاص شدم فکرکنید برای هردفعه بری هردفعه هم آمپول بزنه بر ... خدا قوت واقعا 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2853 ببین واسه حای خالیش تا دندون بزاره یه چیزی نمیزارن مول دندون؟ چون دو سه ماه خیلبه خالی بمونه "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
tootfarangi2225 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 9352 اره چقدر عجیب.معمولا یه مدت صبر میکنن بعد پیچ میزارن 🍁
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 ببین واسه حای خالیش تا دندون بزاره یه چیزی نمیزارن مول دندون؟ چون دو سه ماه خیلبه خالی بمونه ن چیزی نذاشت ککلن دو سه ماه باید خالی بمونه 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 چقدر عجیب.معمولا یه مدت صبر میکنن بعد پیچ میزارن ن خب اگه وضعیت فک خوب باشه همون موقع ک میکشن پیچا رو میذارن 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
wisteria عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 7691 سه تا ریشه کشیدم دوتا دندون عقل بعد پیوند استخوان برام انجام داد دوهفته بعد که زخما خو ... شما چند وقت بعدش براتون روکش گذاشت ؟ میشه یکماهه روکش بزاره ؟