بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه مثل پریودیه سونو رفتم چیزی ندید گفت فقط ضخیم شده خیلیم فشار داد دلمو
نمیخوام ناراحتت کنم ولی احتمالا بارداری پوچ یا شیمیایی هست ،منم اینجوری شدم دیده نشد با سونو، لکه بینی شروع شد و بعد هی شدید شدو دیگه ....
دکتر برو تا دقیق بررسی بشی
تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/85۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎
از ضخیمی نمیدونم ،ولی فعلا اصلا کاروفعالیت سنگین نکن استراخت کن تا انشالله مشکلی پیش نیاد
تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/85۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎
به دکترت بگو آخه بتات خوبه برای ۴ هفته شاید شیاف بده قطع بشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خیره ، ایشالله بزودی مامان یه بچه ی سالم بشی ،نگران نباش و خودت رو تقویت کن . اگه میتونی تحت نظر دکتر باش هم خودت هم شوهرت. تمام ازمایشات اسپرم و انعقاد خون و بده