2777
2789
متاسفانه این دست و دلبازی نیست بی‌فکری و عدم بلوغ تو مدیریت مالیه.

وآقا کلافه شدم.ازوقتی به مادرش کمک کرده زندگیمون خیلی برکت کرده و واقعا برکت زیادی تو زندگی ما هست.ولی بقیه اصلا نیازمند نیستن.

من دوست داشتم به فقرا کمک کنیم.خودم هم اهل اسراف نیستم و پولم رو بع فقیر کمک میکنم.ولی اون خرج ثروتمندان میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش شوهرت پسرعمو یا داداش منم بود دلم از این پسرعموها یا داداشای لارج می خواه که همشون هشتشون گروه نه هست 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
کاش شوهرت پسرعمو یا داداش منم بود دلم از این پسرعموها یا داداشای لارج می خواه که همشون هشتشون گروه ن ...

باور کن کارمنده .و اونقدرم درآمد نداره.کلا چون با قناعت زندگی میکنیم پس انداز زیادی برامون میمونه ولی انگار اونا زودتر نقشه میکشن برا اون پول 

وآقا کلافه شدم.ازوقتی به مادرش کمک کرده زندگیمون خیلی برکت کرده و واقعا برکت زیادی تو زندگی ما هست.و ...

شوهر منم دست و دلبازه و هر چی داده ده برابرش تو زندگیمون اومده اما مدیریت مالی رو خوب بلده اگه شوهر شمام خوب زندگی رو اداره می‌کنه بذار ببخشه. شوهرم میگه پول مثل آبه تا نره جاش پر نمیشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
به مادرش هزینه زندگی میده عیب نداره مادرش هست .وظیفه اشه .برادرش رو داماد کرد بازم وظیفه اش بوده. خ ...

خدایی برادر خواهر و دیگ نباس ساپورت کنه ک خودشون کار کنن پسر عموشم ک... اگ مادرش حقوق داره اونم نباید بده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تجربه ی داشتن همچین پدری 

نشون میده که 

مردی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی مردی که خودشو به خواب زده هرگز 

تا خودش چشاشو وا نکنه نمیتونی هیچ کاری کنی 

مگر اینکه انقدر خرج کنی نداشته باشه ب این و اون بده 

دوم اینکه تیکه ش رو ب فامیل بندازی ک دست از سر شوهرت بردارن ک جنگ میشه چون من خودم انجامش دادم البته می ارزید 

یه ذره پرروییشون کم شد ولی تموم نشد 

آدم تیغ زن همیشه میتیغه براش آبرو فرق نمیکنه

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
شوهر منم دست و دلبازه و هر چی داده ده برابرش تو زندگیمون اومده اما مدیریت مالی رو خوب بلده اگه شوهر ...

من با بخشش مخالف نیستم اصلا .خودم تا حالا یک تک پوش و انگشتر و دو تا النگو و یک زنجیر به فقیر دادم.ولی به فقیر...خودم به فقیر دادم.

ولی فامیل همسر فقیر نیستن.همین پسرعموش دو تا خونه و ماشین شاسی داره ولی نمیدونم ماهی تا سه ملیون و یک بار هم پنجاه ملیون گرفته 

من با بخشش مخالف نیستم اصلا .خودم تا حالا یک تک پوش و انگشتر و دو تا النگو و یک زنجیر به فقیر دادم.و ...

به قول دوستم همچین مردی رو باید تا کمر تو قرض کرد  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تجربه ی داشتن همچین پدری  نشون میده که  مردی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی مردی که خود ...

دقیقا با خواهرش قهر کردم کلا.چون هم پول می‌گرفت هم از اونطرف توهین می‌کرد. منم کلا کات کردم باهاش.

به قول تو با تیکه انداختن فقط وضع بدتر شد.و این پسرعموش به قدری پررو هست که میدونم به خانمش بگم هم فایده ای نداره

مآدرش حقوق داره ولی میگه شما هم وظیفه دارید بدید.

نخیر اصلا همچین وظیفه ای ندارین مگه مادره حقوق نداشته باشه اجاره خونه نداشته باشه آره باید خرج روزانه و مسکن و بدین ولی وقتی حقوق داره بچه همچین وظیفه ای نداره نهایتا اگ حقوقش کمه کفاف نمیده روز مادری تولدی جایی یکم کمک کنین کادو بدین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نخیر اصلا همچین وظیفه ای ندارین مگه مادره حقوق نداشته باشه اجاره خونه نداشته باشه آره باید خرج روزان ...

مادرشو که من مشکل ندارم چون واقعا دعوا راه میندازه و اوضاع خراب میشه.اصلا یک وضعی.

ولی بقیه چی.

گاهی میگم شاید ناشکری کردم خدا این پسرعموش رو انداخت به جون ما.

دقیقا با خواهرش قهر کردم کلا.چون هم پول می‌گرفت هم از اونطرف توهین می‌کرد. منم کلا کات کردم باهاش. ...

بچه داری 

بچه هاتو بهترین مدارس بفرست ب بهانه های مختلف ازش بگیر پس انداز کن فردا لنگ بمونین همین فامیل دستونو نمیگیرن اگ بچه نداری تهدیدش کن ب گرفتن مهریه و جدایی