2777
2789
بید از ته ته تیغ بزنین تا سرشون کنده بشه ..ببین سرش مثل کف دست صاف بشه تمومه..جدی میگم بخدا

اتفاقا مامانمم میگه باید تیغ بزنیم سرشو گفتم گناه داره

یعنی تیغ نزنیم فایده نداره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره از ته تراشیدن موهاشو‌میخوام بدونم به سرش شامپو نزنیم دیگه؟چون سرشو‌میخارونه

وای خدا ..اون سرش پره ..شماها نمی‌دونین ..پر از تخم شپشه..من دیدم وقتی تیغ بزنین همش مشخص میشه ..

اتفاقا مامانمم میگه باید تیغ بزنیم سرشو گفتم گناه داره یعنی تیغ نزنیم فایده نداره؟

تیغ بزنین همشون میریزن و تموم میشه ..و شماها احتمال داره تو موهاتون رفته باشه ولی تعداد کم ..حتما حتما شامپو ضد شوره با شونه مخصوصش استفاده کنین ....متنفرم از شپش..

خوب چه جور سرشو‌ تیغ بزنیم سر چی کنده بشه؟

منظورم اینه شرشون کنده بشه..ینی همشون از بین میرن..اول باید سر خواهرتو بتراشین ..که گفتی تراشیدین ..ینی طول موهاش یه سانت باشه ..بعد داخل حموم با تیغ که داخل دسته قرار دادینش خیلی مراقب باشین سر خواهرتو نبری ..کل موهاشو با تیغ بزنین ..بهتون قول میدم  از شرشون خلاص میشین

یک بار کافیه؟

اره بابا ..فقط کل سرو تیغ بزنین که مویی نباشه ..چون وقتی میگی هنوزم میخارونه سرشو ..معنیش اینه توی سرش پر از تخمه ..من دیدم با چشم خودم ..کامل باید سرشو تیغ بزنین .. و خود اهالی خونه باید شامپو ضد شوره با همون شونه مخصوص استفاده کنن با حدود چهار با حموم حل میشه 

ببخشیدا هی سوال میپرسم با دسته تیغ راحت تره یا ژیلت؟

دسته تیغ ..نه عزیزم راحت باش من از خدامه کمکی کرده باشم ..داخل حموم اینکارو بکن لباساسو در بیاری..سرشو اول با آبرو صابون بشوری بعدم با دسته تیغ از ته بزن موهاشو

دسته تیغ ..نه عزیزم راحت باش من از خدامه کمکی کرده باشم ..داخل حموم اینکارو بکن لباساسو در بیاری..سر ...

کف اصلاح هم داریم فکر کنم بهتر باشه

کاش میزاشتم تو ارایشگاه تیغ بزنن براشا مامانم هی میگه