همسر من وضع ماليش خوبه از نظر تيپ و قيافه ادب و اجتماعي بودنم عالي واسه بچه هامم پدر خوبيه هرچي بگم و هرجا بگم بريم همش ميگه چشم برام اشپزي هم ميكنه فقط بزرگترين ايرادش اينه كه بچه ننست پدر نداره به مادرش وابستست مادرشم فوق العاده فوضوله تو اين ٦ سال با دعوا و بحث بهترش كردم اما داريم ميريم مشاور
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بادرک و مهربون اصلا از مادرش خوشش نمیاد کلا باخاندانش حال نمیکنه ولی اعتیاد داره دیگه منم هرکاری کردم نشد ترک بدم تسلیم شدم چون جایی ندارم برم کسیو ندارم حمایت کنه از جنگ روانی بیزارم به خاطر بچه م