2777
2789
عنوان

شوره یا شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یچیزیم هست اسمش غلاف مو

شاید اون باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
از مو راحت میاد پایین ولی عین یه هایل ب مو چسبیده

همون غلاف مو هست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
از مو راحت میاد پایین ولی عین یه هایل ب مو چسبیده

عزیزم مو رو تکون بدی میوفته؟؟

یا باید با دوتا انگشت بکنیش؟؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
ببین سخت جدا میشه ؟بین دو تا ناخن بزار فشار بده اگر صدای تق بده رشکه

نه صدا نمیده

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
عزیزم مو رو تکون بدی میوفته؟؟ یا باید با دوتا انگشت بکنیش؟؟

یا دو انگشت تو مو بالا پایین میشه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
تروخدا نگاه کن 

این تخم شپشه اینکه دوستمون گف باید دوسه تا باهم یجا باشه اشتباه باید خیلی وضع سر بد باشه دو سته یجا باشه اگ تازه افتاده سرت اینجوری کمه بده یکی برات خوب تمیز کنه بدون تخم شپشه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
یا دو انگشت تو مو بالا پایین میشه

نگید تروخدا تخم شپش 

اصلا تو موهام هیچی نیست یا اگر هشت شوره است ک میفته اینو صدتا جا گشتم همین یکی پیدا کردم