baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان خانما بیایید⛔⛔ | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست شما موهای روی شکمتون یا دور سینه اتون موم میندازید؟ کرکی هستن اما دوست دارم بدنم بدون مو باشه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1402/09/18 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13140 ممنون عزیزمـ. فقط من تاحالا استفاده نکردمـ. چند روزه درمیارن؟ ضخیم نشن یوقت من ماهی یه بار کل بدنمو باهاش میزنم البته به جز بیکینیموهای من ضخیمه وقتی هم درمیاد مثل قبل درمیاد تغییری ندیدم تاحالا یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 نه کرکن ایپلیدی تا حالا استفاده نکردم. میترسم پوستم شل بشه. ولی نمیدونم موم زودتر مو رشد میکنه یا ایپلیدی لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
herng عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 12740 ایپلیدی تا حالا استفاده نکردم. میترسم پوستم شل بشه. ولی نمیدونم موم زودتر مو رشد میکنه یا ایپلیدی من قبلا لیزر کردم ده دوازده سال پیش الان کرکن و کم در میان اپیلیدی میکنم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 من قبلا لیزر کردم ده دوازده سال پیش الان کرکن و کم در میان اپیلیدی میکنم سسینه و شکم ک نمیشه لیزر کرد خواهر وگرنه میکردم راحت میشدم😔 لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
herng عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 12740 سسینه و شکم ک نمیشه لیزر کرد خواهر وگرنه میکردم راحت میشدم😔 اگر مو زیاد داری پودر برن خیلی کم تر میکنه
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اگر مو زیاد داری پودر برن خیلی کم تر میکنه زیاد نیستن. نازکم هستن ولی رنگدانه موها بدنم سیاهه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 فقط لیزر مثل ماهی میشه رو شکمت کرکی جواب نمیده لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
afsane_f عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 96 کرکی جواب نمیده یه مدت با تیغ بزن برو لیزر فقط دور سینه هات انقد نرم و خوش رنگ میشه
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 یه مدت با تیغ بزن برو لیزر فقط دور سینه هات انقد نرم و خوش رنگ میشه خودت انجام دادی😐 لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اره مال من بلند بودن و ضخیم نشون دکتر دارم گفت مال تو نازکن نمیشه انجام بدی لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
afsane_f عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 96 نشون دکتر دارم گفت مال تو نازکن نمیشه انجام بدی اگه زیاد معلوم نیست چی کارش داری
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اگه زیاد معلوم نیست چی کارش داری برا دل خودم میخام بزنم😂🥲حالا که لیزر کردم تموم بدنم بی مو شده اینا رومخمن لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اگه زیاد معلوم نیست چی کارش داری ولی شما چطور گفتید رنگ دور سینه تغییر میکنه. لیزر ک نمیتونه رنگ پوست تغییر بده مخصوص پوست جاهای حساسو لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی