2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 22 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان من تا ۳۶ متاهل نشدم هرجا برم باید دلیل بگم😂

۳۶ ک هیچ ۲۲ هم بودی هم باید دلیلشو بگی 

حالا مگه چ سوالیه یه وقت استرس نگیری بابت این سوال 

نهااایتش بخوای بگی درگیر کار و درس بودم و خواستم رو پای خودم باشم و  کاملا مستقل بعد ازدواج کنم  

اهااا یا میتونی بگی من کلا قید ازدواج رو زده بودم تورو دیدم نظرم عوض شد اینجوری صددرصد بله رو میگه 

اگه راهنمایی دیگه خواستی بگو درخدمت هستم 🤧

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن

خوب این خوب نیست هم دیر پیشرفت می کنین هم خودش مساله ای هست که بعدا پایه خیلی از تنش ها میشه تا حالا ...

بنظرم مورد اول داره تعهدش به خانوادش رو نشون میده. یعنی اگه برای خونوادش اینجوری داره مایه می ذاره، دیگه اینم نشونه ای از تعهدش در آینده به خانمشه. 

اما خب مورد دوم چون وضعیت اقتصادی مناسب تری رو داره، و خانم ها هم دنبال آرامش هستن دیگه اکثرا مورد دوم رو انتخاب کردن. ولی واقعیتش اینها به تنهایی کافی نیست و ملاک های مهمتری هم هست که باید بررسی کنن

شهادت هنر مردان خداست🖤

مورد اول اصلا فکر کردن دربارش غلطه تا این سن داشته خرج خانواده می‌داده که نتونسته حتی یه موتور هم برای خودش بخره و توی زندگی دچار تنش و چالش های سخت می‌کنه تورو چون دیگه براش عادت شده که هرجور می‌تونه از خودش و زنش بگذره تا خرج خانوادشو بده.در صورتی میشد بهش فکر کرد که یه خونه و ماشین از خودش داشت یعنی مردی که تا ۳۸ سالگی یه ماشین پراید هم از خودش نداره سخت میشه بهش به عنوان شوهر نگاه کرد دیگه متاهلا این موضوع رو کاملا درک میکنن