2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزه دلمممم کاش منم یه روزی برم مشهد قول عید رو داده اگه نزنه زیرش پایدار باشید بوس❤ 

بوس متقابل❤️انشالله قسمت خودتون عزیزم 

امام رضا اگه بخوادتون حتما میرین 

منم اصلا به مشهد فکر نمیکردم شوهرم یهو گفت بلیط گرفتم .. برای کار میرفت اونجا .. چهار روز موندیم واقعا خیلی خوب بود 🥺💞

♡
بوس متقابل❤️انشالله قسمت خودتون عزیزم  امام رضا اگه بخوادتون حتما میرین  منم اصلا به مشه ...

مرسی عزیزه دلم رفتی یادت باشه برام دعا کنی باشه؟ تو رو امام رضا خواهش میکنم 🥺❤بخدا اشک تو چشام جمع شد دارم گریه میکنم ۳ ساله هی میگه سال بعد شاید بزرگ ترین آرزومه واقعا ! کاش میتونستم برم میشه برام دعا کنی؟ ببین میری حرم ؟ شمارمو بهت بدم اون موقع میتونی زنگ بزنی بهم؟ میدونم خواسته بزرگیه ولی خواهش میکنم 🥺❤

استارتر اینم چت منو همسرم🤣مسافر داره خانم هستن میگم بهشون بگو زن داریا البته همه پیر و سن بالا بودن🤣🤦🏻‍♀️

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
مرسی عزیزه دلم رفتی یادت باشه برام دعا کنی باشه؟ تو رو امام رضا خواهش میکنم 🥺❤بخدا اشک تو چشام جمع ...

عزیززززززم دعاااا میکنم زیارت آقا امام رضا قسمتت بشه به زودی زود ❤️

به هر کی دعا کردم فوری قبول شده تو هم امید داشته باش عید حتما میرین 

کاش وقتی که اونجا بودم این تاپیک پیش میومد حتما بهت زنگ میزدم 

فک نکنم به این زودیا بریم .. این سری هم بعد ۸ سال امام رضا مارو خواس 

♡