2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سکوت کردن هم‌ چیزی درست نمیشه،انقد سکوت کردیم ک هربلای سرمون اورده

حرفت درسته صد در صد

❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

همکار من تو آموزشگاه یه آقای افقانه که کارای خیاطی انجام میده  ولی بنده خدا آزاری به کسی نداره ...

عزیزم بروپیج شاهین صمدپور چندروز پیش ده تا استوری گذاشت فقط اینکه یک افغانی کدوم شهرچندتاروکشت خیلی اوضاع خراب شده تومشهد که دارن قشنگ خونه میخرن وپاساژ میسازن 

مگه پاسپورت دارن غیرقانونی میان😅😅😅بیشتر شهرهایی میرن که کار هست یا ساختمان سازی زیاد میشه کارفرما ...

غیرقانونیاکه هیچی اوناکه پاسپورت دارن هم ورودشون ممنوعه

ولی بعضیاشون بی ازارن اماامان ازبعضیاشون من تومحل کارم بایکیش دعوام شدگفت من دوس ندارم یه دیفه هم بمونم توکشورشما گفتم خب برگردافغانستان ماهم راضیم

🦋🫀

هعی خدا🥲بگردم حالا یه جا شنیدم مدارسشونم رایگانه دولتی براشون نمدونم راسته یا ن😐

نه عزیزم این دولت ما پول خوب ازشون میگیره محض رضای خدا راه نمیده اینارو ولی خیلی زیادشدن وحشتناک زیادشدن

عزیزم بروپیج شاهین صمدپور چندروز پیش ده تا استوری گذاشت فقط اینکه یک افغانی کدوم شهرچندتاروکشت خیلی ...

منم مشهدم 

اینستا ندارم 

قبول دارم خیلی هاشون ....

تو روزنامه خودم حوادث میخونم وقتی میگه تبعه خارجی دستگیر شده دیگه دوهزاریم میفته یعنی چی

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

هعی خدا🥲بگردم حالا یه جا شنیدم مدارسشونم رایگانه دولتی براشون نمدونم راسته یا ن😐

نه پول میدن

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
چندوقت پیش یه افغانی تو یه تایپک نوشته بود شمارو خدا زده که اینه وضعتون.حیف ک تعطیل کردن تایپکو وگرن ...

هههههه فعلا که معلوم خدا کی رو زده طالبستانی هااا 

مثل اینکه یادشون رفته چجوری از هواپیما اویزون بودن😏