بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همکار من تو آموزشگاه یه آقای افقانه که کارای خیاطی انجام میده ولی بنده خدا آزاری به کسی نداره ...
عزیزم بروپیج شاهین صمدپور چندروز پیش ده تا استوری گذاشت فقط اینکه یک افغانی کدوم شهرچندتاروکشت خیلی اوضاع خراب شده تومشهد که دارن قشنگ خونه میخرن وپاساژ میسازن
یه چیزم که هست انقدر میدونن که زارت زارت میزان که زیاد بشن و برعکس همه بچه هاشونم سالم سالمن حرفم که میزنه پرو پرو یه جوری جوای میدن انگاری ما نخاله ایم تو کشورشون
عزیزم بروپیج شاهین صمدپور چندروز پیش ده تا استوری گذاشت فقط اینکه یک افغانی کدوم شهرچندتاروکشت خیلی ...
منم مشهدم
اینستا ندارم
قبول دارم خیلی هاشون ....
تو روزنامه خودم حوادث میخونم وقتی میگه تبعه خارجی دستگیر شده دیگه دوهزاریم میفته یعنی چی
❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...
هعی خدا🥲بگردم حالا یه جا شنیدم مدارسشونم رایگانه دولتی براشون نمدونم راسته یا ن😐
نه پول میدن
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️