2777
2789

اول اینکه من نه طرفدار بابامم نه خانواده پدریم . به هیچ وجه 

قضیه اینه پدر بزرگ حالش بده خیلییی بده و سنش زیاده  ( پدر بابام) دو روزه بابام رفته روستاشون و اونجا خب همه میدونن انتن نمیده 

حالا ک برگشتع مامانم با طعنه حرف میزنه 

اما خوب وقتی پدر بابام انقددد حالش بد بوده و سنشم زیاده و میگن غذا نمیخوره 

اینجا حق با بابام نیست 

هی به مامانم میگم با طعنه حرف نزن ولشکن 

میگه نه اولویت با خانوادس حالا ک حالش بده از خانواده و بچش بگذره ؟؟ 

نمیفمم 

خب مامانت باید منطقی رفتار کنه، پدر و مادر هم عضو خانواده و عزیز آدم هستند، قرار نیست آدمها بعد از ازدواج پدر و مادرشون رو کنار بگذارن، خصوصا که الان حرف مرگ و زندگی هست 

احتمالا مامانت از گذشته و مسائل دیگه دلخوری داره و الآنم نمیتونه درمورد این مسأله منطقی برخورد کنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانت یه چیزی از اولویت شنیده فقط ، اولویت بسته به شرایط قابل تغییره ، پدرشوهرش حالش بده دور از جون ...

اخه نه نمیگه نره 

همین ک اومده داره طعنه دار میحرفه من هیچ موقع پشت بابام نیستم امااینجا هم دیگ نباید اینطوری رفتار کرد خب 

درسته من از خانواده پدریم خوشم نمیاد اما باید منطقی رفتار کرد

خب مامانت باید منطقی رفتار کنه، پدر و مادر هم عضو خانواده و عزیز آدم هستند، قرار نیست آدمها بعد از ا ...

اره مامانم از گذشته ای ک‌ گذرونده اینطوری رفتار میکنه 

اما باید یکذره منطقی بود با اینک من اصلا با خانواده پدریم رفتو امد ندارم

بحث نکن. زورت نمیرسه بهشون ولی هوای بابات داشته باش. مامان و بابات مثل والدین منم سی ساله ذلمون کردن ...

منم پدرو مادرم باهم کنار نمیان 

حتی میگم جدا بشن بهتره . 

اما چیبگم دیگ 

الانم گف هیچی نگو همچی فهمیدم

مامانت از اونا کینه به دل داره

تو دخالت نکن بذار با طعنه حرف بزنه خودشون اوکی میشن با هم

رفتار مادرت به خاطر گذشته است و چون تو گذشته رو ندیدی نمیتونی الان چیزی بهشون بگی

{ خانم هستم }