2777
2789
عنوان

نذر صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 38 پست
قربونت برم اجی😍♥️

خدا حظت کنه هم خودت هم عزیزانت رو گلم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنونم عزیزم زیارت عاشورا خوندم دعات کردم😍♥️

ممنونم هر چقدر محبت می کنی دعا کن برای قبولیم تو کنکور و رسیدنم به آرزوم که این آخرین ساله و من عقب افتادم چندسال،دعا کن خودش هدایتم کنه تو این مسیر

دعا کن مشکلاتم حل بشه با همسرم و عشق و عاطفه و رابطه ای که میخوام برام باشه

دعا کن خدا به مادر و پدر و همسر و خودم سلامتی و طول عمر با عزت و شادی بده.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ممنونم هر چقدر محبت می کنی دعا کن برای قبولیم تو کنکور و رسیدنم به آرزوم که این آخرین ساله و من عقب ...

حتما دعات میکنم عزیزم الهی به حق خانم فاطمه زهرا محبت بین شما و همسرتون خیلیییی زیاد بشه و خونواده ت شاد و سلامت باشن و دلشون خوش باشه و تو زندگیت موفق باشی و تو کنکورت الان می‌خوام زیارت حضرت ابوالفضل بخونم بازم دعات میکنم

حتما دعات میکنم عزیزم الهی به حق خانم فاطمه زهرا محبت بین شما و همسرتون خیلیییی زیاد بشه و خونواده ت ...

مرسی،خیلی خانمی🥺🥺🥺🥺🥺🥺💓💓💓💓💓💓الهی همونایی که نامشون رو‌میبری با مهربونی دادرست باشن

مرسی،خیلی خانمی🥺🥺🥺🥺🥺🥺💓💓💓💓💓💓الهی همونایی که نامشون رو‌میبری با مهربونی دادرست باشن

چقدرررر دعاهات قشنگن الهی خداوند به حرمت حضرت ابوالفضل العباس مهر اجابت بزنه به تمام آرزوهات♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

چقدرررر دعاهات قشنگن الهی خداوند به حرمت حضرت ابوالفضل العباس مهر اجابت بزنه به تمام آرزوهات♥️♥️♥️♥️ ...

💖💖💖💖💖💖🥺🥺🥺🥺✨✨✨✨✨