برای سلامتیش هفتاد تا حمد بخون و بهش فوت کن و فکرتو نذار مشوش بشه
بعدش میخواستی دهنشو با آب نمک بشوره
اون ک بهت معرفیش کرده بود آشنا بود ؟ میشناخت طرف رو ؟
خودت دیدیش سرو وضعش چجوری بود
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
زندگی سروضعش تمیزبود، راه پله هاش برق میزد، ولی دخترم حتی یه آب هم نخورد
پس بدلت بد راه نده عزیزم
اگر بیداره بهش بگو هم مسواک بزنه هم آب نمک بشوره
اگر هم دهان شویه داری بده بهش
اگر نه خوابیده صبح قبل خوردن چیزی انجام بده
واقعیت حتی اگر یک درصد یچیزی باشه که جنبه مثبت داشته باشه آدم باید بهش فکر کنه
زندگی سروضعش تمیزبود، راه پله هاش برق میزد، ولی دخترم حتی یه آب هم نخورد
ببین دخترت خوب میشه واقعا؟!
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.