2821
2789
عنوان

تول گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکرمو درست خوندی عزیزم، پناه برخدا

برای سلامتیش هفتاد تا حمد بخون و بهش فوت کن و فکرتو نذار مشوش بشه 

بعدش میخواستی دهنشو با آب نمک بشوره 

اون ک بهت معرفیش کرده بود آشنا بود ؟ می‌شناخت طرف رو ؟ 

خودت دیدیش سرو وضعش چجوری بود 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
حقم داری من زیاد شنیددم میگن خوب شدن بعدش.ولی اولین چیزی که شما گفتید به ذهنم اومد این خانم روزی دهن ...

دیگه اینقدر هم اون خانم بنظرم احمق نیست ، اینجوری سلامتی خودشو بخاطر بندازه 

قطعا یسری مواردو رعایت می‌کنه گلم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
برای سلامتیش هفتاد تا حمد بخون و بهش فوت کن و فکرتو نذار مشوش بشه  بعدش میخواستی دهنشو با آب ن ...

زندگی سروضعش تمیزبود، راه پله هاش برق میزد، ولی دخترم حتی یه آب هم نخورد

پس بدلت بد راه نده عزیزم 

اگر بیداره بهش بگو هم مسواک بزنه هم آب نمک بشوره 

اگر هم دهان شویه داری بده بهش 

اگر نه خوابیده صبح قبل خوردن چیزی انجام بده 

ممنون ازدلداریت عزیزم

زنده باشی و سلامت عزیزم 

واقعیت حتی اگر یک درصد یچیزی باشه که جنبه مثبت داشته باشه آدم باید بهش فکر کنه 

ببین دخترت خوب میشه واقعا؟!

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
متظرم بیدارشه ببینم چی میگه، هرروز پامیشد میگغت گلوم دردمیکنه

ایشالا خوب شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

وای چقد چندش

من پسرمو بردم با دستکش یه بار مصرف دست کرد تو گلوش دراورد همون تخمه ای ک خورده بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
وای چقد چندش من پسرمو بردم با دستکش یه بار مصرف دست کرد تو گلوش دراورد همون تخمه ای ک خورده بود

ددقیقا خیلی کارچندشی کرد، دخترم همونجاحالش ازاینکار اون بدشد اونجا روشویی بود وشستمش

2824
2823
2791
2779
2792