2777
2789
عنوان

تصادف کردم😞😰

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 24 پست
دیشب یه احمق مست با دنا پلاس با سرعت بالا زده به ماشین پسرعمم که پراید بود ماشینم مال خودش نبود مال ...

وای خدا لعنتش کنه دوتا خانواده رو بدبخت کرد 

ایشالله پسرعمت خوب شه هرچه زودتر جوون مردم الکی الکی بخاطر غفلت یکی دیگه 😞

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
وای خدا لعنتش کنه دوتا خانواده رو بدبخت کرد  ایشالله پسرعمت خوب شه هرچه زودتر جوون مردم الکی ا ...

اره بخدا..دلم واسه اون دختر بیچاره خیلی میسوزه...پسرعمم اگه به هوشم بیاد خونواده دختره پوستشو میکنن بیچاره ها اصلا خبرنداشتن که دخترشون با دوست پسرش بیرونه...توشهرما خیلی عادی نیس این چیزا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم میگ اگه این اتفاقا نیفته  پس روزی مکانیک از کجا بیاذ ..

آره واقعا😅 

ولی کاش این خانوما که دوماهه گواهینامه گرفتن تنها و با سرعت راه نیفتن تو خیابونای شلوغ و ماشینا بقیه رو له کنن اینا فقط مایه تصادفن بخدا امیدوارم همسرش اینو بفهمه و دیگه تا کامل یاد نگرفته ماشین دستش نده🤦‍♀️

اره بخدا..دلم واسه اون دختر بیچاره خیلی میسوزه...پسرعمم اگه به هوشم بیاد خونواده دختره پوستشو میکنن ...

میفهمم چی میگی شهر شما که هیچی کلا تو ایران این چیزا عادی نیست و هرجایی باشه خانواده دختره طرفو نابود میکنن 

بیچاره اونم اومده مثلا یه شب بره بیرون خوش بگذرونه نگا چیشد اون از اونور فوت شد این از اینور رفته تو کما

وای اعصابم خورد شد☹️☹️☹️

آره واقعا😅  ولی کاش این خانوما که دوماهه گواهینامه گرفتن تنها و با سرعت راه نیفتن تو خیابونای ...

مقصر کسی هست ک ماشین داده دست ایشون ...من خودم اوایل گواهی نامه ‌گرفتن جو برم داشتع بود من کاامل بلذم در صورتی  ک اصلا اینجوری نیست چون پیش مربی بودم فک میکردم من رانندگی فولم ...تمرین فقط اونم از جاده های خلوت بعد چن سال شلوغ ....

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
میفهمم چی میگی شهر شما که هیچی کلا تو ایران این چیزا عادی نیست و هرجایی باشه خانواده دختره طرفو نابو ...

اره بیچاره ها اصلا سرعتیم نداشتن داشتن اروم کنار خیابون میرفتن ماشینم نداشته خودش ماشین دامادمون اومده گرفته بره یه دوری بزنه هی خدا

مقصر کسی هست ک ماشین داده دست ایشون ...من خودم اوایل گواهی نامه ‌گرفتن جو برم داشتع بود من کاامل بلذ ...

دقیقاااااا 

من بخدا سه ساله گواهینامه دارم و هروقت نشستم فقط با بابام یا داداشم کنار دستم بودن نشستم و کلی احتیاط و جاهای خلوت تاااا گذشت و الان ۷ ماهه دیگه مطمئن شد کامل بلدم و راه افتادم بابام ماشین خرید برام بازم با اون همه رانندگی کردن جای شلوغ کمتر میرم و خیلیییی احتیاط میکنم و حواسم هست و دیگه کامل دستم اومده بعد این یکی دوماهه گواهینامش اومده شوهرش ماشینو داده دستش تو خیابونا شلوغ با سرعت بالا بدون درنظر گرفتن قوانین بره بکوبه به اینو اون 

ولی طوری نیست چاربار که شوهرش دست کرد تو جیب مبارکش دو تومن سه تومن هی خسارت داد عقلش میاد سرجاش و دیگه ماشین دست این ناشی نمیده تا چندسال دیگه

حالا این ماشین بود درست میشه میره اگه زده بود به یه عابر بدبخت چی 

مردم بی فکرررر

اره بیچاره ها اصلا سرعتیم نداشتن داشتن اروم کنار خیابون میرفتن ماشینم نداشته خودش ماشین دامادمون اوم ...

از زمین و آسمون که بخواد بباره همینه 

ماشین مردم 

فوت اون طفلی

کمای خودش 

جنگای بعدش 

فقط خدا رحم کنه بهش که خوب شه حداقل☹️

از زمین و آسمون که بخواد بباره همینه  ماشین مردم  فوت اون طفلی کمای خودش  جنگای ب ...

خداروشکر امروز سطح هوشیاریش اومده بالاتر ولی متوجه شدیم پدر دختره زاهدانیه اومدن تو بیمارستان گفتن به هوش بیاد خودمون میکشیمش😔😔😔ما خودمون کرمانی هستیم اون هفته یه پسره با یه پسره زاهدانی تو شهرمون دعواشون شد پسره فقط کتک خورد طوریش نشد ولی چندروز بعدش خونواده پسره زاهدانیه با اسلحه رفتن پسره رو کشتن رفتن واسه همین الان هممون ترسیدیم نمیدونیم چی میشه😔😔😔😔