چندسال بود دلم میخاس یرم مشهد اصن انگار نمیشنید نمیخاست ک برم خودمم میگفتم از بس رو سیاهم با اون همه گناه
الان تو قطارم😁حس خوبیهههههه بعد مدتی بدبختی و فوت عزیزا و غصه ها..
امیدوارم آدم شم نمازم بخونم🤐😂😁
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو خودت داری میگی چون پام شکست و پدرم سکته کرده امام حسین نمیطلبتم، خوب یعنی اون هم پاتو شکونده هم س ...
شما به کل حرف منو برعکس متوجه شدی ...شاید نرفتن من حکمتی هم داشته و من خبر ندارم ولی اینو نگفتم
یکی از دوستام قبل اینکه بینیشو عمل کنه میگفت اموات میان خوابم .یکی میگفت توجه نکن عمل کن یکی میگفت عمل نکن.ولی رفت عمل کرد متاسفانه دیگ بهوش نیومد و فوت شد..توی هر کاری حکمتی هست نرفتن منم همینطور بوده شاید
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌