2777
2789
عنوان

بالخره طلبید منه رو سیاهو

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 25 پست
هبچ وقت معنی طلبیدن یا نطلبیدن رو متوجه نشدم اصن چه معنی داره

ینی میشه یا نمیشه ک بری‌من خودم مذهبی نیستن ولی اینو واقعا دیدم.که چندساله میخوام برم کربلا.دسته جمعی تکی هرجورب ک بگی ولی نمیشه تا دیقه نود اوکیه بعدش یه جیزی میشه ک نمیتونم برم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت اینکه نرفتی چی بود؟ 

یه بار که پام شکست نرفتم فک کنم سه روز قبل رفتمون لود

یه بارم پدرم سکته کرد و نشد برم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
یعنی امام حسین پای تورو شکست و پدرتو سکته داد که تو نری؟ 

من کی همچین چیزی گفتم ک امام حسین پامو شکست؟واقعا اگ از حرف من اینو فهمیدین ک دیگ هیچی😂

من اون موقعی ک پام شکست پیچ خورد خیلیم ارام شاید در هفته ده بار پام اونطوری بشه ولی هیچی نمیشه.اون موقع شکست🙃

خوب وقتی میگی امام حسین نمی طلبتت یعنی دوطت نداره بری زیارتش

اینکه دوست نداره درسته ولی اینکه امام حسین بابامو سکته داد نه

اینکه دوست نداره درسته ولی اینکه امام حسین بابامو سکته داد نه

تو خودت داری میگی چون پام شکست و پدرم سکته کرده امام حسین نمیطلبتم، خوب یعنی اون هم پاتو شکونده هم سکتت داده حرف خودته دیگه

تو خودت داری میگی چون پام شکست و پدرم سکته کرده امام حسین نمیطلبتم، خوب یعنی اون هم پاتو شکونده هم س ...

شما به کل حرف منو برعکس متوجه شدی ...شاید نرفتن من حکمتی هم داشته و من خبر ندارم ولی اینو نگفتم

یکی از دوستام قبل اینکه بینیشو عمل کنه میگفت اموات میان خوابم .یکی میگفت توجه نکن عمل کن یکی میگفت عمل نکن.ولی رفت عمل کرد متاسفانه دیگ بهوش نیومد و فوت شد..توی هر کاری حکمتی هست نرفتن منم همینطور بوده شاید

سلام عزیزم سوال حس ششمی داشتم

اگه میشه درخواستمو قبول کن🌸

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌