2777
2789
به چی

به اینکه متاهلی یا نه 

به اینکه اون آدم تغییزی کرده یا نه 

اوه تغییر کرده و پشیمون هست و قصد برگشت داری اشکال نداره یه فرصت میتونید به هم بدید در غیر این صورت.. 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتیاد داشت

اون چیزی که من از خیلیا شنیدم ، وقتی یه رابطه ای تموم شده ، اگه دوباره شروع بشه ، بدتر از قبل تموم میشه 

دوستش داری که میخوای برگردی ؟ 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اون چیزی که من از خیلیا شنیدم ، وقتی یه رابطه ای تموم شده ، اگه دوباره شروع بشه ، بدتر از قبل تموم م ...

راستش نمیدونم دوسش دارم یا وابستم .ولی اینو میدونم که نمیخام و نمیتونم جاشو با کس دیگه ای پر کنم

دخترم تنها بهونه زندگیم
ترک کرده البته مدت کمی هس که ترک کرده هنوز از پاکیش زیاد مطمن نیستم

خب خدا رو شکر...ببین حسابی زمان بده هم به خودت هم به اون ...اگه مطمئن شدی اصلاح شده واقعا و میتونی بهش تکیه کنی و آینده ات رو اینبار خوب بسازی به ازدواج باهاش فکر کن

خب خدا رو شکر...ببین حسابی زمان بده هم به خودت هم به اون ...اگه مطمئن شدی اصلاح شده واقعا و میتونی ب ...

اره بهش گفتم باید بهم 6 سال فرصت بدیم .گف میترسم ازدواج کنی

دخترم تنها بهونه زندگیم
راستش نمیدونم دوسش دارم یا وابستم .ولی اینو میدونم که نمیخام و نمیتونم جاشو با کس دیگه ای پر کنم

شما یه ماهه طلاق گرفتی 

یه کم به خودت فرصت بده 

هیچ کسی یه ماهه ترک نکرده 

بعد اینکه قرار نیست که سریع ازدواج کنی که جاش پر بشه یا نشه 

اگه مشکل مالی نداری ، یه کار و کاسبی راه بنداز ، فکرش از سرت بپره

و در آخر خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

آخی مشخصه دلت باهاشه هنوز. محکم باهاش صحبت کن ببین ترک کرده؟ بخوای برگردی هم هزار بار ازش آزمایش بگیر

ترک کردن هرویین محاله، یه عالمه آدم هروئینی دیدم، فوقش یکی دو سال ترک میکنن بازم بهش برمیگردن  ...

بله بسیار سخت و گاهی اوقات غیر ممکنه این آقا هروئین مصرف میکرده قبلا؟