2777
2789
عنوان

باهاش دعوا کردم گفتم مایه ی ننگ منی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 75 پست
فروشنده غلط کرد غرور منو خورد کرد

عزیزم روانشناسی فروش همینو میگه که کاری میکنن طرف واسه اثبات پولداری نتنها تخفیف نگیرع تازه بیشتر هم خرید کنه و ادمای پولدار به خاطر اعتماد به نفس زیاد راحت تر تحفیف میگیرن اما بی پولا دقت کنی روشون نمیشع تخفیف بگیرن

⁦→⁠_⁠→⁩

پشیمونم و عصبانی از همه

مایه ننگ اون فروشندس که یه مادر رو جلو بچش مسخره کرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم دلت نمیخواسته مامانتو ناراحت کنی

اشکال نداره پیش میاد 

فقط اینو بدون ۹۹ درصد مامانای ایرانی برای خرید همهههههه چی تخفیف میگیرن 

از روی عادته این یک 

بعد اینکه فروشنده ها هم ترفندشونه موقع تخفیف گرفتن یطور رفتار کنن انگار ادم عجیبی هستی

حالا چه در حال خرید ی دونه تخم مرغ باشی چه بوگاتی

پس از این رفتار خجالت نکش 

واسه جوراب؟ مگه جوراب چنده

یه چیزی بگم 

منم مادرم 

شاید از نطر تو اون مبلغی نبوده 

ولی برای مادرت که مدام حساب کتاب باید بکنه اونم تو این گرووووونی همون چند هزارم مهمه ! جدی می گم ! 

همین مسیله برا منم پیش امد دخترم مدام می گفت چرا فلان چیز رو نمی گیری تو بد قولی و..  فلان 

بردم جایی و همون جنس رو با تصف قیمت خریددامد خونه . خودش خجالت کشید . چون هم مقداری پول براش،باقی موند هم همون جنس رو خرید . گفتم دیدی گرفتم برات تووزندگی صبر رو یاد بگیر . اینم یاد بگیر تجربه من از تو بیشتره . خودش،شرمنده شد . و گفت ببخشید . 

مشکل این جاست که نمی تونست درک کنه که مثلا ما برای همون ۱۰۰ تومن زجمت کشیدیم ولی براش مهم نبود چون نمی تونست درک کنه من چی می گم ! 

بیشعور احمق تخقیق گرفت کع پول نت تو را بده شکمتو سیر کنه بگذریم که خودمم انیطوریم

ادب داشته باش .. خودتون اگه پای درد دل خانواده هاتون بشینن کلی دلخوری ازتون دارن ..میاین اینجا بهترین بچه های عالم میشین ... خودش ناراحته بفهمین

عیب نداره ،ما خیلی از این حرفا دلمون میشکنه ولی میبخشیم .دختر منم میگه البته مثلا بدترین حرفش این بو ...

چشام پرشد با دیدن کامنتتون🥺🫂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه