2777
2789
عنوان

شامتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست
توسالادت چیامیزنی

ژامبون،خیارشور،ماکارونی،سس،ذرت

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

پلو و شنیتسل باسالاد کاهو. جاتون خالی

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم خواهرزادم به دنیا اومده پیششون بودم 

پاقدمش مبارک😍😍خاله شدنتم مبارککک

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
کتلتتتننت....خیلی گرسنمه!اما شوهرم ساعت 10 میاد دخترمم میگه الان نخوریم سیرم،خودمم تنهایی که مزه نمی ...

ای جانممم😋

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
پلو و شنیتسل باسالاد کاهو. جاتون خالی

جای شماهم خالیی😍

منم بیمارستان بودم تازه اومدم هیچی

سلام عزیزم پرستارین؟

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
پاقدمش مبارک😍😍خاله شدنتم مبارککک

ممنوننن عزیزمم😍❤❤سلامت باشی

فلافل

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
سوپروایزر

اها نن یه سوال داشتم شما اطلاع ندارید که دانشجو های روانشناسی بالینی (وزارت بهداشتی ها) بعد چه مدت میان طرح و کلا اونجا چکار میکنن؟

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
اها نن یه سوال داشتم شما اطلاع ندارید که دانشجو های روانشناسی بالینی (وزارت بهداشتی ها) بعد چه مدت م ...

بعد چه مدتی اطلاعی ندارم ولی دانشجوها میان قسمت روانشناسی بیمارستان البته در کنار استاداشون بیمارهارو معالجه میکنن

بعد چه مدتی اطلاعی ندارم ولی دانشجوها میان قسمت روانشناسی بیمارستان البته در کنار استاداشون بیمارهار ...

مرسی عزیزم❤️