2789

اگه قصدت اوردنه ک الان وقتشه من پسرم یه سال سه ماهش بود باردار شدم الان دخترم ۶ماهشه سختیم همین امسالع رو رد کنم گوش شیطون کر بالاخره سختی خودشو داره ولی باهم بزرگ میشن کیف میده دیگه جمعش کردم رفت راحت شدم،😅😅😅

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علمی بخوای فاصله یک سال و نیم سختی داره سه چهارسال اول ولی دیگه از نظر خیلی از مسائل راحت میشی 

دیگه تصمیم گیری با خودتونه هر چی فاصله سنی بیشتر ارتباط گیری دوتا بچه سخت تر 

ایرانی ترین ایرانی

بیار بچه رو پرونده پوشک و شیر و آروغ بسته بشه. من ۳۳ دومی رو اوردم.تازه بچه اولی از آب و گل در اومده ...

منم دیگه دومی رو اوردم پرونده بارداری رو بستم تو ۲۹سالگی الان فقط میخوام یا خودمو عقیم کنم یا شوهرمو😂

اینقدر فاصله بدی بچه اولت فهمیده میشه همش حسودی میکنه قشنگ یه ترومای کودکی براش به ارمغان میاری

بچه سنین مدرسه ، به خاطر تفکری ک دارن

کمترین چالش رو با بچه جدید دارند..

تروما زمانی اتفاق میفته ک بچه ای ک هنوز به اغوش مادر برای شیر و خواب و ..احتیاج داره ی شریک برای خودش ببینه.

💕

بچه سنین مدرسه ، به خاطر تفکری ک دارن کمترین چالش رو با بچه جدید دارند.. تروما زمانی اتفاق میفته ک ...

من تجربشو داشتم دیگه گفتم ... تتفاقا چون بچه درک کامل از اطرافش و تغییر رفتار والدین داره خیلی هم خوب میفهمه

ولی خوب دیگه هر کسی یه نظری داره 

خواهرزادم کلاس اول بود بچه دوم خواهرم اومد کلا اون سال به بدبختی درسش رو گذروند بعد زایمان یک هفته تب کرد افتاد تو خونه انواع رفتارها تا ادرار رو فرش رو این بچه انجام میداد از حسودی

خودمم دختر بزرگم پنج سالش بود دومی رو آوردم با اینکه تمام سعیمون رو میکردیم مدیریت کنیم رفتارمون رو ولی بازم دخترم سر اینکه خودش باید تو اناقش بخوابه ولی بچه کوچیک کنار من خیییلی اذیتمون کرد شبا نصف شب با جیغ و گریه پا میشد میومد پیشم روزا نق نق و گریه که تو آبجی رو بیشتر دوست داری که کنار خودت میخوابونیش هزار جور فیلم دیگه.....

خدایا شکرت
من تجربشو داشتم دیگه گفتم ... تتفاقا چون بچه درک کامل از اطرافش و تغییر رفتار والدین داره خیلی هم خو ...

یکی دوتا تجربه ک نمیشه فکت..کلیت رو باید در نظر گرفت

انچه به کرات در بچه ها مشاهده میشه..

بچه تون ۲/۳ سالش بود ترومای شددیتر تجربه میکرد

فقط چون زبان کاملی نداره و روانش نمود بیرونی نداره

طرحواره رها شدگی درس شکل میگیره در اینده در ارتباط با ادما نکود پیدا میکنه

💕