2777
2789
اومدم عزیزم, درکت میکنم, منم وسواس دارم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم عزیزم, درکت میکنم, منم وسواس دارم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
زهرا جون من تو قسمت تعمیرات کار میکردم و خیلی شیک وایمیسادم خریدار رو مجبور به بیمه میکردم که گوشیتونو بیمه کنید روزانه بالای ٢٠ تا گوشی داغون میاوردن و بازش میکردیم و اون گوشی دیگه گوشی نمیشد .
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋
من نمیدونم مراکز اپل اینجا کجاست, اما حتما ببر یه جای معتبر و وارد
واقعا با چه هدف و انگیزه ای روی 6 پلاس اب گرفتی من شنیدم 7 ضد اب هست ببرش نمایندگی درستش کنن خودت خراب ترش نکن
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!
دوستم میگه یه شب تاصبح پسرش گوشیشو انداخته بودتو لیوان اب هیچیش نشد به تدریج صفحه ش درست شد واقعا خراب شده یعنی؟؟؟؟؟ شار ژش تموم شد نزدمش به شار ژیهوقت اتصالی چیزی نکنه بدتر