2821
2789
عنوان

خاستگار

362 بازدید | 29 پست

سلام ۲۳سالمه معلمم دارم از همسرم جدا میشم امروز یع خاستگار داشتم که حکم ازدواج مجددو گرفته از دادگاه.هنوز همسرش جدا نشده به فکر ازدواجه اونم با من ساده پدرم خوب شد متوجه نشد جواب رد دادم رفتن ولی غصم گرفته چرا منی که رفته بودم زندگی کنم این بلا سرم اومد باید اینجنین مجازات شم 

متاسفانه دیگه قدیم نیست 

گرگ نباشی  روباه نباشی زندگیت دوام نمیاره 

من در خیلیییی زیاد خانمها دیدم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اینکه میدونه جدا نشدی و هنوز شوهر داری اومده خواستگاریت؟؟بدبخت زن اولش 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چطوری یعنیی

یعنی ازدواج که کردی چشم و گوش بسته نباشی 

تموم راههای  گرگ بودن و حیله گری و جواب دندان شکن و....رو یاد گرفته باشی قبلش.  نه اینکه بخوای برای شوهرت و خانوادش به کار ببری .  بلکه به این دلیل که خواستن ضربه بزنن  بزنی خردشون کنی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792