2777
2789

ببینید شیطان چیکار کرد که اسم ائمه کلا کمرنگ شه و این همه اسم در پیتی بیان به جاشون به اسم علی دقت کنید چقدر قشنگه تلفظش من خواستم اسم پسرم رو بزارم پرهام ۱۰سال پیش اما یکی از همسایه هامون که همیشه تو خونشون روضه بود قبل اینکه من باردارشم خواب میبینه من تو روضش حاجت گرفتم و یکی میاد دوتا بچه به من و مامانم میده میگه بیا فلانی به حاجت رسیدی اسم پسرت رو بزار حسین و من تازه اوایل بارداریم بود و خودم نمی‌دونستم دوقلو پسر و دختر که اسم پسرم رو گذاشتم حسین و خدارو شکر میکنم که زیباترین اسم دنیا روی پسرمه بعد من بیشتر فامیلامون گذاشتن حسین الان خاله کوچیکم بارداره اونم میخواد بزاره حسین 

اسم پسر خودم محمد متین از همه قشنگتره اصن

الان کشور های اروپایی دارن میزارن محمد چون که قشنگه شاید ندونن که اسم پیامبر خدا هم بوده، جوری آمارش رفته بالا که مسئولین کشورهاشون اعتراض کردن که اجازه ندن کسی بزاره چون میترسن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی قدیمیه ؟حسین!

دعوا داری /؟من جواب تو رو دادم مگه /؟پرسید صدرا گفتم قدیمیه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دعوا داری /؟من جواب تو رو دادم مگه /؟پرسید صدرا گفتم قدیمیه 

نه چرا دعوا دارم!🤭 ؟چرا به خودت مشکوکی آخه تعجب کردم که برای اسم حسین گفتی یا صدرا؟چون من از اسم صدرا زیاد خوشم نمیاد 🤗

نه چرا دعوا دارم!🤭 ؟چرا به خودت مشکوکی آخه تعجب کردم که برای اسم حسین گفتی یا صدرا؟چون من از اسم صد ...

نمیدونم تهاجمی گفتی احساس کردم از اینایی هستی که فکر میکنی فقط خودت دین داری بقیه هیچی سرشون نمیشه   بعدشم من شما رو ریپلای نکرده بودم که ...

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببینید شیطان چیکار کرد که اسم ائمه کلا کمرنگ شه و این همه اسم در پیتی بیان به جاشون به اسم علی دقت ک ...

معلومه که حسین تکه♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اسم پسرای من 

آراد 

آران 

هستش، دیشب خواب دیدم ی دخترم داشتم ب شوهرم میگفتم دوست داری میگفت اگه مث پسرامون خوشکل باشه آره شوهرم شدید مخالف پسر دومم بود میگفت باید بری بچه رو سقط کنی نمیخوام الانم دوستش، داره

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
ن خوب نیست.  صد را بر تقسیم میکنیم... ن دویست را 🤦‍♀️🤦‍♀️ با حترام ببخشیدا من فقط دلیل خوب. ...

همه اسامی رو میشه مسخره کرد دوست عزیز.

این دیگه مشکل افراد بی فرهنگیه که این کارو می کنن.

ما نباید بهانه دستشون بدیم.

💔🖤
 اسم پسر خودم محمد متین از همه قشنگتره اصن

منم محمد مبین گذاشتم

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒