2777
2789
تو هتل ها فلاسک هست 

خب خیلیاهتل نمیرن .محل اسکان توی حرم یاحسینیه هاست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزن التناس دعا خوشبحالت داری میری بهشت خوبه بگی میرم بهشت ن کربلا واقعن الحق ک بهشته،

اگ نظر منم بپرسی بنظرم چون زمینی میرین برا راهت پتو مسافرتی و لباس پشمی بردار چون راه سرده بابای من تازه برگشته میگف تو راه سردمون بود ولی کربلا گرمع،گرم گرمم ن ولی انکار هوای بهاریه اونجا نسبت ب اینجا گرمه،برا خودت ماسکو ضدافتاب و ی ژل شستشوم ببر هیچی ب اندازه سلامتی پوست مهم نیس 

تو هتل ها آب معدنی فراوونه آخه نیازی نیست  

فرقی نداره هموناهم کم ازآب لوله کشی ندارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خب ب سلامتی واسه من و ارزوهام خییییلی دعا کن توروخدااا سفارشی برام دعااا کن انشالله خودت حاجت روابشی... چیز خاصی نمیخاد ببری ولی اگ سوغات زیاد میخایی بگیری پول دلار زیاد ببر و پول ایرانی چون اونجا با کارت نمیشه کاری کرد... و خیلی جیزاش هرزونه پارچه و چادر و انگشتر و طلا بگییییر ب نفعته... و مواظب وسایلت خیلی باش... لباس همه جی ببر الان هوا گرمه کلا اونجا... ولی یکم لباس بهاره ببر.یا پاییزه. اگ هتل دارین ک همه جی حله...  چادر مشکی و نناز و اینا ببر. دوربین و اینابا کفش و دمپایی حتما لازمت میشه. اگ پیاده روی کنن. عینک افتابی و ی کیف کوچیک واسه پولتت و مدارکت ک جیزهای مهمت ک همیشه همراهت باشه موفق باشی و سفرت بخیییر و سلامت

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

سلام عزیزن التناس دعا خوشبحالت داری میری بهشت خوبه بگی میرم بهشت ن کربلا واقعن الحق ک بهشته، اگ نظر ...

بنظر من اصلا یخم نیازی نیس تو این سرمای راه بخو میخواین چیکار،اونجام ب قول دوستان،هتل ها پره یخو ابه 

آب اونجابه شدت خرابه  خواهرمن موقعی که رفته بودبه خاطرآبهاچندبارمریض شد

اره اب خوردنیش خرابع شوره ولی اونجا کلی اب خوردن تو ظرفای نایلونی میدن تو هتلا حالا بردن ابم ضرری ندارع خواستی ببر ولی برا ما تو هتل خودشون میدادن