2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 30262 بازدید | 246 پست
ن والا اصلا حواسم به موهام نبود  یعنی باهاش قر و فر نمیومدم  معمولی میشستم و میبستم یهو ...

آره آدم همیشه به داشته هاش  توجه نمیکنه 😮‍💨 تا چیزی رو از دست ندیدم قدرش رو نمیدونیم

ب درک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره آدم همیشه به داشته هاش  توجه نمیکنه 😮‍💨 تا چیزی رو از دست ندیدم قدرش رو نمیدونیم

اره خب 

من موهام خیلی پر بود 

ولی عادت نداشتم خوونمایی کنم باهاشون دلبری کنم مثل ی عده کاش خدا به دلم نگاه کنه حداقل

اره  از من نرماله بازم دارو دادن

شاید گاهی اوقات آزمایش نشون نده میگن کسایی که تنبلی دارن باید حتما سونو بدن چون ممکنه تو آزمایش به اشتباه تستسرون مناسب نشون داده بشه 

واسه همینه برای تشخیص تنبلی هم آزمایش میگیرن هم سونوگرافی 

ب درک 
نه قطع نکردم دکتر هم گفت هنوز ۴ ماهه باید یکسال بخوری ولی من تا یک سال مطمئنم هیچ مویی واسم نمیمونه ...

چرا اخه قرص خوبیه من ۵۰ تاشو خوردم ریزسم شد ۴۰ تا الان بعد حمام به ۵۰۰ میرسه حاضرم تا اخر عمرم بخورم