2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا نیاز ب راهنمایی داری بگو همه حرفهای ک پشتم زدی رو شنیدم تصمیمم رو میگیرم بهت میگم واقعا جات بودم میرفتم جلو جمع تیکه پارش میکردم 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
نزدیک دو ساله نامزدم   چیکار کنم   دم خونم بود    موقع جهیز چی ...

موقعیت سختیه، ولی من به شخصه از همچین آدمای دو رویی خیلی بدم میاد، یعنی الان گفتی شخصیت نامزدت خیلی به نظرم منفور و بیشعور اومد، با عرض معذرت

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

به نظرم شوهرت خواست هر دو طرف رو راضی نگه داره که فقط این روزا بگذره و برین سر خونه و زندگی خودتون... 

البته که حرفاش اشتباه بود ولی کارش درست بود ای کاش فحاشی نمیکرد و جور دیگه ای دل خونوادشو به دست می اورد‌... 

برین سر خونه و زندگی خودتون این روزا هم میگذره... دیگه کمتر خونواده شوهرتو میبینی بیشتر درگیر زندگی میشین... خصوصاً وقتی بچه بیاد خودتون هم یادتون میره چه برسه به خونواده شوهر..‌. 

بچه من یه ماهشه والا من شوهرمو یادم رفته چه برسه به خونوادش 

شوهرم که خوبه ، خودمم یادم رفته😅 

یادم نمیاد آخرین بار کی موهامو شونه کردم آخرین بار کی حموم درست درمون کردم آخرین بار کی درست و حسابی خوابیدم 

خونه مامانمم و مامان و بابامم همه کاراشو میکنن من فقط شیر میدم بازم برام سخته... گاهی گریه میکنه اعصابم خورد میشه رومو میکنم اونور میخوابم😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊