2777
2789
ااولین باره یخ پسر ب ازدواج علاقه داره ما پسر عموها و پسر دایی ها و کل فامیل 30 سال ب بالا میگن تاز ...

اخه ما هفتادی ها نمیتونیم باور کنیم بزرگ شدیم فک میکنیم کوچولوییم هنو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ااولین باره یخ پسر ب ازدواج علاقه داره ما پسر عموها و پسر دایی ها و کل فامیل 30 سال ب بالا میگن تاز ...

والا تو کل خاندانمون فقط منم ک ازدواجی ام همه پسر عمو هام اهل عشق و حال و برنامه ان همه سینگلن ، من نوه 20 ام بابابزرگمم ، یبار 18 سالم بود زن گرفتم بعد جدا شدم . . .

ولی خب الان دارم مجردی اذیت میشم . . .اهل دوستی و این داستانا هم نیستم ، تنهایی دیگه داره روانمو مرخص میکنه ، کلا تنها زندگی کردن خیلی رو مخه . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
انشالله قسمتت میشه داداش. چاکریم😂

تاج سری 🌹

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
اخه ما هفتادی ها نمیتونیم باور کنیم بزرگ شدیم فک میکنیم کوچولوییم هنو

وای گل گفتی . . . من خودم فک کن سر ساختمان وقت آزاد گیر میارم ی قسمت انیمه میبینم 😂