ااولین باره یخ پسر ب ازدواج علاقه داره ما پسر عموها و پسر دایی ها و کل فامیل 30 سال ب بالا میگن تاز ...
والا تو کل خاندانمون فقط منم ک ازدواجی ام همه پسر عمو هام اهل عشق و حال و برنامه ان همه سینگلن ، من نوه 20 ام بابابزرگمم ، یبار 18 سالم بود زن گرفتم بعد جدا شدم . . .
ولی خب الان دارم مجردی اذیت میشم . . .اهل دوستی و این داستانا هم نیستم ، تنهایی دیگه داره روانمو مرخص میکنه ، کلا تنها زندگی کردن خیلی رو مخه . . .
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
اخه ما هفتادی ها نمیتونیم باور کنیم بزرگ شدیم فک میکنیم کوچولوییم هنو
وای گل گفتی . . . من خودم فک کن سر ساختمان وقت آزاد گیر میارم ی قسمت انیمه میبینم 😂