2821
2789
دوستت داره غیرت داره روت وضع مالی خوب میشه  سلامتی برای بیمار.. انشاالله

عزیزم حس اون پسری که شیش ساله  از دور نگام می‌کنه چیه 

میشه کلا هر چی درباره م شغل ، ازدواج. تحصیل من حس می‌کنی بگی 🤍

ازدواج مجدد دارم؟ زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟ این دفعه خوشبخت میشم؟وضعیت اقتصادیش؟ مرسی ازمحبتت

داری ولی اخلاقش باب دلت نیست موقع ازدواجت عقلی تصمیم بگیر نه از رو احساس یک نفر بهت مشاوره میده خیلی بهت نزدیکه به حرفش گوش کن حرفش بر عکس نظر خودت هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باردار میشی (میخواستیم جدا بشیم ولی خواست خدا باردار شدم😍  این جمله شماس به یه شخصی

عاقااا منم بگو جنسیت بعدی بچم چی هست و کی ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فکر میکنه میبینید ازدواج میکنی زمانشو نمیدونم ولی زندگیتون خوبه باهم

ی چیز دیگ

محمدرضا درسشو میخونه؟!؟!؟بجایی میرسه؟؟!

من خودم چی؟!؟!؟

بعد اینکه میشه از ویژگی های محمدرضابرام بگین؟!؟

دنیا پراز آدمای نامرده😏
داری ولی اخلاقش باب دلت نیست موقع ازدواجت عقلی تصمیم بگیر نه از رو احساس یک نفر بهت مشاوره میده خیلی ...

یعنی.خوشبخت نمیشم؟ متوجه نشدم یعنی باید ب حرف اون طرف ک بهم مشاوره میده گوش بدم؟

وای عزیزدلم این چه حرفیه چرا باید خوشم نیاد فداتشم من تا جایی که ببینم جواب میدم♥😍 پسر

عزیزم جواب منم بده

از من چی حس میکنی

چیزی که تو ذهنمه میشه یا نه

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

من هم کمبود خواب دارم هم نهارم سرد شد😂 از همین صفحه میام یکی کی به نوبت جواب میدم 

در ضمن خانوما اینا همش از روی حسه صد در صد نیست پس خیلی مطمین نباشید که هم من مدیون نشم هم شما ناراحت 🥺

هرکی هم بخواد به دروغ چیزی بنویسه در مورد همون جملش نظرمو میگم پس طبیعیه اشتباه بشه پس سعی نکنید بخواین مچ بگیرین☺️ 

حالا من برم نهار میام دوستان🌹