2821
2789
درمورد جاری هام دو رو ان  بازم پشت سرم حرف میزنن؟

اینو دور از حسم میگم جارریی خوببه خوبشم دورویهه من با جاریم عین خواهر بودیم دستش برام رو شد ازشون فاصله بگیر باهاشون خوب باش ولی حرفی نزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرت تا تیر ماه زن میگیرم ؟ 

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
ددرمورد این خوبه حسی، داری 

میدونستم یکیشون خوبهه یکیش بد برای همین بهت گفتم همون خوبشم ته دلش مهربونه ولی حسادت ریزی داره ممکنه برات دردسر بشه درکل حرفی نزن خیلی صمیمی نشو که از خانواده شوهرت دور بشی هیچوقتم خودتو فدای کسی نکن

اره شخصیت آرومی هم داره 

خدا از دهنت بشنوه .

نمیخوام مجرد پا تو 30 سالگی بذارم . . .

به نظرت زنم مال کجاست ، خودم تهرانم

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️