بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرت مرد خوبیه شماروهم دوست داره ناراحتی براش میبینم اقا پسرتم خوب میشه یعنی متوسل میشی به یکی از ا ...
میشه بگی علت ناراحتیش چیه و از سمت کیه ؟؟؟
خانوادش کی دست از سرمون برمیدارن....
کدوم ایمه میشه بگی ؟!
الهی آمین انشالله همینطور باشه مرسی ازت ♥️
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دوبار بهم جواب دادی یبار گفتی دختر یبار گفتی پسر 😅
الان کدومش ؟!
لطفاً تمرکز کن مرسی ازت
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من تا صبح بیدار بودم جواب میدادم ظهرم به بدبختی بدار شدم پیاماهم زیاده ممکنه اشتباه کنم هم غذا درست ...
الهییی عزیزممم انشالله خیر ببینی گلم
پس سر فرصت بعدا اگ تونستی بهم بگو جنسیت رو لطفا 🙏🏽