2821
2789
حست نسبت به زندگیم ؟؟؟ حس همسرم بهم  توروخدا بگو بهم  لکنت پسرم کی خوب میشه ؟؟؟

همسرت مرد خوبیه شماروهم دوست داره ناراحتی براش میبینم اقا پسرتم خوب میشه یعنی متوسل میشی به یکی از ائمه حاجتتو میده خوشحالی و اشک و ذوق برات میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت مرد خوبیه شماروهم دوست داره ناراحتی براش میبینم اقا پسرتم خوب میشه یعنی متوسل میشی به یکی از ا ...

میشه بگی علت ناراحتیش چیه و از سمت کیه ؟؟؟

خانوادش کی دست از سرمون برمیدارن....

کدوم ایمه میشه بگی ؟!

الهی آمین انشالله همینطور باشه مرسی ازت ♥️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

زود دختر

دوبار بهم جواب دادی یبار گفتی دختر یبار گفتی پسر 😅

الان کدومش ؟!

لطفاً تمرکز کن مرسی ازت 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میشه بگی علت ناراحتیش چیه و از سمت کیه ؟؟؟ خانوادش کی دست از سرمون برمیدارن.... کدوم ایمه میشه بگی ...

مشغله فکری داره  فکرش درگیره غصه میخوره خانوادش نمیزارن فکرش اروم بشه تو خودش میریزه 

امام حسین😭♥

دوبار بهم جواب دادی یبار گفتی دختر یبار گفتی پسر 😅 الان کدومش ؟! لطفاً تمرکز کن مرسی ازت 

من تا صبح بیدار بودم جواب میدادم ظهرم به بدبختی بدار شدم پیاماهم زیاده ممکنه اشتباه کنم هم غذا درست میکردم هم جواب میدادم

[QUOTE=320016123]مشغله فکری داره  فکرش درگیره غصه میخوره خانوادش نمیزارن فکرش اروم بشه تو خودش میریزه  اما ...[/QUOTE

ماه تولدم اول اسمم

بگو اخرش اشتیه یا طلاق

ببین حسشو بگو بهم مرسی

مشغله فکری داره  فکرش درگیره غصه میخوره خانوادش نمیزارن فکرش اروم بشه تو خودش میریزه  اما ...

الهی قربون آقا بشم 😭♥️یبار حاجتمو داده یعنی میشه دوباره هم بده ....

بله درسته خانوادش خیلی اذیتمون میکنن ...

چیکار کنم دست از سرمون بردارن 

هرچی خوبی میکنیم بهشون بازم دستمون نمک ندارع انگار.....

من تا صبح بیدار بودم جواب میدادم ظهرم به بدبختی بدار شدم پیاماهم زیاده ممکنه اشتباه کنم هم غذا درست ...

الهییی عزیزممم انشالله خیر ببینی گلم

پس سر فرصت بعدا اگ تونستی بهم بگو جنسیت رو لطفا 🙏🏽

چشم عزیزم

چشمت بی بلا مهربون 🌹