2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر

میشه بگی من این ماه باردار میشم یا ن؟؟؟

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱
کشخصات اخلاقیم و ظاهریم کلا هر چی حس میکنی

اروم صحبت میکنی یکم موزی شیطنت داری لبخند رو داری همیشه همشم تو کلکی ببینی که راست میگه کی دروغ شخصیت مرموزی داری خیلی اعتماد نمیکنی به حرفایی که بهت میزنن

استرس مانع میشه ممکنه احتمال زیاد باشی اگه یه درصد نشد استرس نداشته باش یه وعده نهایت دو وعده دیگه

سلام 😊

حسش بهم چیه؟ دلتنگم میشه؟

حس نفر دوم بهم چیه؟

قبول میشیم اونی که میخوام؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز