2821
2789
با ذکر و خوندن دعاهای رفع چشم زخم خوب میشه ن باهم فرق دارن ولی چشم زخم هم خیلی اسیب زننده س خیلی

بله متاسفانه نزدیک ۷ماهه قطع ارتباطم ی اتفاق سنگین و عجیب و غیرقابل پیش بینی وسط زندگیم‌پیش اومد😔

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم

اخه خیلی با اطمینان گفتن و اون شخص رو توصیف کرد شرایط زندگیمو  شک به دلم افتاد

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
پسر

سلام دوستم خوبی.‌‌حست به من میگه این ماه باردار میشم...چی حس میکنی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

کمک میکنه کم و بیش سال بعد

عزیزم من امید باهم ازدواج میکنیم کی ازم خواستگاری میکنه امید سرکار میره کارش اوکی میشه

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

کی زایمان میکنم بدون در نظر گرفتن تیکر بارداریم بگو چون تیکر برای تولد سه سالگیه پسرمه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

پسر

برامنم میگی مشکلم حل میشه یانه؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
وقتی گغتی هی دختر پسر تند تند جابجا میشد تو ذهنم ولی پسر اومد چون دختر داری بعدیت پسره

اسی ب منم بگو لطفا

میشه از زندگی منم بهم بگی؟!

زندگیم چطور پیش میره؟!؟!؟

در طی رابطم با رلم مشکلی پیش میاد؟!؟؟!

برا خالم اینا مشکل پیش  نمیاد؟!؟!

آیا در آینده دندون پزشک میشم!؟!؟امتحان دی چطور برام میگذره معدلم تقریبا چن میشه ۱۹ میشم؟!؟!؟

دنیا پراز آدمای نامرده😏