2789
عزیزم خیلیا هستند که برام میزنند مدام و چشم دیدن من رو ندارند خانواده ی همسرم زن داداشم و خواهراش ...

میفهممت عزیزم گفتم یه خانومی هست رقیبته همونی هست که شوهرتو میخواد بگیره بنظرم جایی برو که دعا نویس و جادوگر نباشن یه کاری کن که دیگه طلسم و دعا براتون ننویسن همش زیر سر همون خانومه دعا گرفته برای همسرت فقط همین زیارت عاشورا رو بخون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من خیلی برای شما ناراحت شدم شما مهربونی دلسوزی بخاطر همینم ازت سو استفاده میکنن قدرتو نمیدونن ...

عزیزم فکر میکنید چی میشه تهش؟ چقدر طول میکشه ؟ و من کی به آرامش میرسم ،،؟ من و دخترم و زندگیمون کی به آرامش میرسیم؟

و یک سوال بنظرتون همسرم تا حالا چند باز خیانت کرده و در چه حدی؟؟ به زودی پشیمون میشه یا زمانی پشیمون میشه که دیگه فایده ای نداره؟

میفهممت عزیزم گفتم یه خانومی هست رقیبته همونی هست که شوهرتو میخواد بگیره بنظرم جایی برو که دعا نویس ...

عزیزم من حقیقتا دیگه کسی رو نمیشناسم هر کیو میشناختم رفتم و امتحان کردم ،، الانم اینجام سرگردان و حیران و غمگین

عزیزم فکر میکنید چی میشه تهش؟ چقدر طول میکشه ؟ و من کی به آرامش میرسم ،،؟ من و دخترم و زندگیمون کی ب ...

شما دخترتون اتفاقات خوبی در راه دارین همسرتونم زمانی پشیمون  میشن که قشنگ حقایق براشون مشخص میشه برمیگرده ولی شما دیگه اون ادم سابق نیستی باهاش ولی بازم دلسوزی میکنی میبخشی

نمیدونم کی نوشته ولی من دعا طلسمی خیلی برای شما نمیبینم

ممنونم گلم احتمالا باطل کردن برام

عزیزم حست میگه تاحالا بم‌خیانت کرده؟ اصلا همچین ادمی هست؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
عزیزم من حقیقتا دیگه کسی رو نمیشناسم هر کیو میشناختم رفتم و امتحان کردم ،، الانم اینجام سرگردان و حی ...

کاری نکن بسپار به خدا برمیگرده اما پشیمان ضربه خورده

عزیزم این خانوم کی هست ؟ یهو از کجا پیداش شد؟

از قبل بوده چشمش دنبال شوهرته تمام تلاشش اینه شوهرتو بکشه سمت خودش زندگی شمارو خراب کنه بشدت بدجنس و زیرک و حسوده