2821
2789
میشه چندتا از خصوصیاتم بگی میاد خاستگاریم یا نه؟؟

دوست داره بیاد یکم بی جرئت و بی زبونه 

شما خیلی برعکس صحبت میکنی خیلی خوش خنده فکر زیاد میکنی خیلی رویا پردازی خیلیم ساده اما باهوش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره

حس کردم درشت هیکلین سرشونه های بزرگ

چهره و شخصیت ارومی دارین

پوست سفید و براق

درمورد خواستگارتون نمیدونم راستش

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
یه ادم سردیه همه چیو سخت نمیگیره همه چی دایورته براش

در کل خوبه ؟من میتونم باهاش کنار بیام

من سخت گیرم حس میکنم مکملیم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
درسته آخرش میاد جلو یا نه ممنون میشم بگی

میاد ولی خیلی به شما هم بستگی داره چون طرفتون ترسویه باید هی بهش خیلی حرفارو بزنی که درجا نزنه انگیزه میخواد یکی باید بهش بگه همش

ولی حرص میخوری در کنارش چون کلا برعکس همید

من نمیتونم ب کس دیگ فکر کنم اخه

یعنی به مرور من نمیتونم اکیش کنم یا خودش عوض شه

و اینکه گفتی اکی میشن ب خوبی و خوشی حس کردم خوبه😂

طلاق نمیبینم ولی به مدت دوری میبینم

عزیزم زندگیم خیلی بهم ریخته و آشفته هست مدتهاست  ۲/۳سال اخیر چیزی از زندگیم نفهمیدم واقعا ،، همسرم یهو عوض شد خونه رو ترک کرده الان چندین ماهه عزیزم

این دوروی  رو چقدر میبینید عزیزم؟؟ 

بعد هم اینکه ما دادگاه داریم برای طلاق ،، دیگه آخراشه 

من نمیتونم ب کس دیگ فکر کنم اخه یعنی به مرور من نمیتونم اکیش کنم یا خودش عوض شه و اینکه گفتی اکی م ...

ادم خوبیه زندگی رو سخت نمیگیره بنظرم خوبه چون اگه یکی مثه خودتون بود بیشتر اعصاب خوردی داشتی اینجوری خنثی میشی درسته حرص میخوری ولی حال دلت خوبه باهاش

عزیزم زندگیم خیلی بهم ریخته و آشفته هست مدتهاست  ۲/۳سال اخیر چیزی از زندگیم نفهمیدم واقعا ،، هم ...

چرا عذابم تموم نمیشه ،،، آدم‌هایی که باعث عذابم شدند خوش و خرم دارند زندگی میکنند همسرم هم که انگار نمیبینه  حقایق رو،، من واقعا خسته و ناتوان شدم دخترم هم اصلا اوضاع روحی و درسیش خوب نیست

2823
2791
2779
2792