2821
2789
گوشیشو دایورت کن رو گوشی خودت اول گوشی تو زنگ بخوره  حداقل از زنگاش میفهمی که

رابطشون یجوریه ک انگار اون شوهر داره این زن ، ی تایمایی ک خودشون میدونن احتمالا پیام میدن قرار میزارن ، رابطه عاشقانه نیس انگار ، زنگم فکرکن زیاد نمیزنن   اصلا نمیدونم چ خبره .

فقط میدونم دایورت ب کارم نمیاد چون همه تماس ها بهم میاد اونوقت و لومیرم بعد اصلا زنگ بزنه من جواب بدم قطع  میکنه دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطشون یجوریه ک انگار اون شوهر داره این زن ، ی تایمایی ک خودشون میدونن احتمالا پیام میدن قرار میزار ...

یعنی چی رابطه عاشقانه نیست ؟؟؟

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اخه ۲۴ ساهت عین زندونی اونجاس   من چ میدونستم اخه اینکارو میکنه لعنتی اصلا اونجور ادمی نبو ...

میخوای با یه بزرگترت در میون بزاری ؟

دوستت راجب این موضوع چی میگه ؟؟

یعنی چی رابطه عاشقانه نیست ؟؟؟

میگم ک شوهرم ک۴۸ ساعت همش کنارمنه ، گوشیشم پیش منه ، اونو گردش نمیبره ، حرف عاشقونه نمیزنه اصلا وقتش نداره  ،  مطمئنم امی هم نیست پول و.. بره بهش ‌فقط میمونه اون ۲۴ ساعت ک سرکاره نهایت هفته ای  یبار بتونه دوساعت بپیچونه بره .

فقط موندم اون چرا بااین دوسته .

حتنا جفتشونم بخاطر رابطه

میخوای با یه بزرگترت در میون بزاری ؟ دوستت راجب این موضوع چی میگه ؟؟

فعلا نه از شنبه امتحاناتم شروع میشه . بعدش باید ته ماجرارو دربیارم بدون مدرک ک نمیتونم کاری کنم . مدرک میداکردم تصمیم میگیرم

فعلا نه از شنبه امتحاناتم شروع میشه . بعدش باید ته ماجرارو دربیارم بدون مدرک ک نمیتونم کاری کنم . مد ...

موفق باشی عزیزم