2777
2789
عنوان

عبا مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 39 پست

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا این مدلی که میکی دیدم خیلی قشنگن اره خوب میشه

3میلیون ارزش داره دو دلم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

قشنگه😍

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ما معمولا از آرایشگاه تا تالار و وقتی مردا میان و از تالار خارج میشیم یه چیز بلند میپوشیم عبا مجلسی مانتوی بلند یا هرچی. چون پالتوی کوتاه روی لباس بلند مجلسی اصلا جالب نیس. لباستم کوتاه باشه باید شلوار بپوشی که بازم جالب نیس. مگر یه کت روی لباس بلند مجلسی بپوشی. بازم نمیدونم من مدل خودمونو گفتم