2777
2789
چه خوب

اره عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راهی هست زودتر بیاد بگه حسش،رو؟

میگه ولی تو بگی بهتره

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
خوب گلم لطفا واسه من بگو ،نزدیک دوساله جدا شدم حست به نشخصات ازدواحم چیه؟

از خونه موندن خوشت نمیاد دوس داری بری بیرون قدم زدن

زیاد کار خونه انجام نمیدی قدت ۱۶۰ به والا

واسه ازدواجت حس میکنم تا سه سال دیگه 

؟

تو بگی بهتره 

همو خیلی دوس دارین یکم تول میکشه به هم برسین شاید یک سالو شش ماه زیاد بیرون رفتنو دوس نداری وقتی خ ...

عزیزم‌سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
عزیزم‌سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

۵۰

۵۰

۵۰ ۵۰

یعنی ازدواجمونم ۵۰ ۵۰ هست؟

دوستم داره؟

دلش تنگمه؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز