2777
2789

وسایل اصلی رو هزینه کن 

ویترین دیگه از مد رفته 

من خودم ی جاکفشی جمع و جور کوچیک گرفتم در حد کفشایی ک روزانه استفاده میشه بقیه ام ک تو جعبه هاشون تو کمد هستن ، مبل راحتی گرفتم ، سرویس خواب و یه ناهارخوری دو نفره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسایل اصلی رو هزینه کن  ویترین دیگه از مد رفته  من خودم ی جاکفشی جمع و جور کوچیک گرفتم د ...

مبارکتون باشه عزیزم 

ایولااا همین کارو میکنم میز دو نفره هم خوبه چون بیشتر خودمون میخوایم استفاده کنیم و هم کمتر جا میگیره

بنظرتون جاش چی بگیرم 

اگه به عقل منه ک میگم وسایل دکوری ک قیمتای بالییم دارن نخرو مثلا همون پول رو برای مارک وسایل بهتر هزینه کن

مثلا به جاش مبل هاتو جنس عالی بردار

ببین همون مبل و میز تلوزیون و ناهار خوری کلی جامیگیره و دیگه واقعا وسیله دیگه مث ویترین و ساعت ایستاده و کنسول اینا خیلی زیادیه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اره خب  حالا بنظرتون کدوم یکی از سروس چوب و نگیرم بهتره مثلا ویترین یا بوفه رو کلا حذف کردم می ...

ویترین الان دیگه مد نیست ولی مجبوری فعلا بخری خانواده داماد میان میخوان سرویس بلوری جاتتو ببینن ..میز ناهار خوری الان رو ام دی افا جدید مد شده میزارن داخل پیشخوان خیلی قشنگه که جاگیرم نباشه،میز ناهار خوری دونفره بگیر اگه واقعا دلت میخواد ولی بی فایده س مجبور میشی بفروشی بخاطر همین پیشخوان که جدید اومده ..میز ناهار خوری الان ۸  تا ۱۰ تومنه بجاش میتونی چیزای دیگه جهیزیه رو بگیری