2821
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 49 پست
چرا راضی نیستید خیلی شیک و باکلاسه قدتون

راضی نیستم چون لاغرم.....اگه تپل یا توپر بودم صدرصد خیلی شیک میشدم و لباسا تو تنم خوشکل میشد ولی بااین وزنی که من دارم کاش هم قد تو بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سہ چھار سال پیش کاش میرفتی یہ میلہ بارفیکس از چھارچوب در اتاق نصب کن بارفیکس برو

منم همین کارو میکردم معنیشو نمیدونستم علاقه داشتم هر روز که از خواب بلند میشدم از چارچوب در اویزون  میشدم غلنچ میشکستم

خواهرمم مسخره میکرد میگفت باز میمون اویزون شد  

الان از خواهرام قد بلندترم ۱۶۸

خواهرامم تقریبا۱۶۰

منم همین کارو میکردم معنیشو نمیدونستم علاقه داشتم هر روز که از خواب بلند میشدم از چارچوب در اویزون & ...

واقعا؟

چند سانت با بارفیکس رشد کردید؟ 

؟و اینکه چند سوالتون بود وقتی بارفیکس میزدید؟ 

وزن درست میشه اما قد بلند چیزیه که هر کسی نداره❤️

اتفاقا وزن درست نمیشه باورکن الان 7سال همه دارو و دکتر و ازمایشی رفتم ولی دریغ از یه گرم که اضاف کنم به نظرم نه قد نه وزن رو نمیشه درست کرد و اینا اکثرا ارثییه من خونواده بابام و مامانم قد بلند و چاق ولی نمیدونم من به کی رفتم

اتفاقا وزن درست نمیشه باورکن الان 7سال همه دارو و دکتر و ازمایشی رفتم ولی دریغ از یه گرم که اضاف کنم ...

اما حسی که به من میده طرز صحبت کردنتون یه خانوم خوش قد و هیکل باکلاسه😊

امیدوارم وزنتون هم زودی درست بشه

ورزش های کششی و بارفیکس انجام بده

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خیلی هم خوبی مامان من قدش ۱۴۵هس 😂😂🤦🏻‍♀️پسراش همه ۱۹۰ دختراش همه بالای ۱۶۰ سلامتی مهمه

من ۱۶۰ ام مامان کوتاه تر از منه قدش 

وقتی میگه مهسا بیا لباس رو از بالا بده بهم خودش خندش میگیره😂

میگه خدایا ب جایی رسیدم ک ب این دختر میگم وسیله  بده دستم

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره