2777
2789
افتضاحه من بیشتر یا خندیدم یا عصبی و کلافه شدم ترسناک نبود اصلا آخرش انقدر دوربین به دست دویدن من س ...

بر اساس داستان واقعی بود که

حالا نمیخاد خودتان رو قوی نشان بدین😅

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
یکی بود دنیای میانه سارااستنلی قصه های جزیره توش بازی میکنه تو آزمایشگاه به موجود ازژن خودش تولید م ...

اسمش یتیم بود

اون دختره که رشد نمیکرد

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل فیلم ترسناک نیستم اما فیلم های ژاپنی هستن چند سال پیش اسم فیلم حلقه سبز رو شنیدم 

میتونی سرچ کنی ترسناک ترین فیلم های ساله 2023 و اسم شون رو ببینی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

از همه ترسناک تر سریال ایرانی آنها قسمت 2 و 3 و 7

من همه رو دیدم جن گیر، آنابل 1و2و3، احضار 1و2و3، کینه همه ی قسمت هاش، حلقه، یتیم، دابه همه ی قسمت هاش، سجین 1 و 2 و ...

ولی اون سه قسمت آنها از همه ش ترسناک تره

بین اون چند قسمتی ها کینه ترسناک تر از بقیه ست

به عشق مردن زندگی میکنم

بر اساس داستان واقعی بود که حالا نمیخاد خودتان رو قوی نشان بدین😅

باور کن چرت بود عذاب جن هم مزخرف بود

اصلا از ژانر ترسناک ترکیه خوشم نمیاد اصلا اون له جشون

گند میزنه به فیلم

بر اساس داستان واقعی بود که حالا نمیخاد خودتان رو قوی نشان بدین😅

بابا کلا این فیلمسازها تو ژانر وحشت یاد گرفتن هر فیلم ترسناکی میسازن میگن واقعی بر اساس واقعیت برگرفته از واقعیت. 

جن ها با چاقو آدم میکشن،  آدم دار میزنن،  آدم خفه میکنن،  ژانگولر بازی در میارن آدما میمیرن 😐😑😂

هم فروششون بالا بره هم مخاطب رو بیشتر بترسونن. 

اون از کانجورینگ هالیوود و خانواده وارنها اد و لورین که تو زرد از آب دراومدن

من به اندازه موهای سرم فیلم تو ژانر وحشت دیدم  دیگه از ۱۲سالگی ادم قوی میشه ناخواسته😂

بزار باور نکنم شاید یکی از اونایی  

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!