2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شانست گفته بچه سومت دخترشده که دوست داشتی،وگرنه الان خودش به کاندوم راضی شده بود😁

نه بابا این ماه با تاخیر پریود شدم کلی استرس کشیدم می گفت باردار شدی سقط کن انگار راحته بخدا از همه چی راحتن

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو
نه بابا این ماه با تاخیر پریود شدم کلی استرس کشیدم می گفت باردار شدی سقط کن انگار راحته بخدا از همه ...

من جات بودم وشوهر بیخیالی داشتم قرص میخوردم یا iUDمیزاشتم بهتراز استرس کشیدن یا خدانکرده بارداری ناخواسته اس 

من جات بودم وشوهر بیخیالی داشتم قرص میخوردم یا iUDمیزاشتم بهتراز استرس کشیدن یا خدانکرده بارداری ناخ ...

آره بخدا دنبال اینم که یه روش مطمئن و کم ضرر پیدا کنم

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو
خداحفظشون کنه عزیزم ،جنسیتشون چیه ؟ به زور بفرستش برا مردها خیلی راحته ،من شوهرم میگه برم ببندم ولی ...

ممنون دو تا پسر و یه دختر واقعا عمل راحتیه ولی متاسفانه زیر بار نمیره 

ال دی رو این ماه امتحان می کنم 

از روز سوم پریودت بخور ی بستع تموم شد سه تا ۵ روز بعدش پری میشه من که راضی ام با بدنم سازگاره 

من هر ۶ ماه قطع میکنم یه ماه با ک،ا،ن،د،و،م انجام میدم دوباره شروع میکنم ک بدنمم استراحت کنه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
از روز سوم پریودت بخور ی بستع تموم شد سه تا ۵ روز بعدش پری میشه من که راضی ام با بدنم سازگاره  ...

خدا کنه به من بسازه آخه قرص سه رنگ خوردم نساخت کلا پریودم رو بهم ریخت دو روز بیشتر خونریزی نداشتم اونم خیلی کم این ماه هم با تاخیر چند روز پریود شدم

خدا کنه به من بسازه آخه قرص سه رنگ خوردم نساخت کلا پریودم رو بهم ریخت دو روز بیشتر خونریزی نداشتم او ...

نه تازه پریود رو منظم میکنه

ایشالله بهت بسازه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خوبه؟  راضی هستی؟

اره خیلی زیاد برای من بهترین قرص بود ۸سال قرص خوردم پنج ساله مارولین میخورم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
از روز سوم پریودت بخور ی بستع تموم شد سه تا ۵ روز بعدش پری میشه من که راضی ام با بدنم سازگاره  ...

خآنمی شما ک ال دی مصرف میکنید جلوگیری طبیعی هم همراهش دارین؟یا ال دی مطمئنه نیازی نیست.ممنون میشم جواب بدین

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  
خآنمی شما ک ال دی مصرف میکنید جلوگیری طبیعی هم همراهش دارین؟یا ال دی مطمئنه نیازی نیست.ممنون میشم جو ...

سلام نه عزیزم ماه اول ک مصرف کردم جلوگیری داشتم همراهش از ماه های بعد فقط خود قرص بعد من خیلی به قرص مطمئننم

سلام نه عزیزم ماه اول ک مصرف کردم جلوگیری داشتم همراهش از ماه های بعد فقط خود قرص بعد من خیلی به قرص ...

ممنون عزیزم جواب دادین انشالله حاجت رواباشین

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....