2777
2789
عنوان

همسر بی فکر من میگه با ۵تومن زندگی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمین به نام خودمه ولی من دوسال دیگه بچم مدرسه ای میشه با پول کم چه جوری بفرستمش مدرسه

موقعیت زمین چجوره؟

خوبه که به نام شماست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا آخه با ۵تومن با یه بچه خیلی سخت نیست سنمم کم نیست ۲۹سالمه

خدایی با بچه سخته ولی اینده همین بچه تضمین میشه

ولی احتمالا شوهرت بیشتر داره که اینکارو کرده به شما گفته پنج تومن که قناعت کنی مردا تو این چیزا حواسشون هس

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

و منی که هیچ وسیله ای نمیخرم خرج زیادی نمیکنم به شوهرم میگم هرطور شده به فکر خونه باش بی سر پناه نمونیم

شوهرت داره تلاش میکنه که شما راحت باشید مستاجری خیلی سخته من شده دوسال لباس نگرفتم خرید نکردم تا قسطامون بدیم که شوهرم بهش فشار نیاد زندگی مشترک یعنی زن و مرد با هم بسازن و تلاش کنن

بهش گیر نده پشتش باش تو این زمونه ادم بتونه ۵۰ متری بخره معجزه اس به خدا توکل کنید

خدایی با بچه سخته ولی اینده همین بچه تضمین میشه ولی احتمالا شوهرت بیشتر داره که اینکارو کرده به شما ...

نه همه چیزشو به من میگه میگه حقوق هرساله بالا می‌ره اما قسط ثابت اولش فقط سخته حرفش اینه

میشه باورکن خیلی زود

تو یه روستا نزدیک شیراز میگه آینده دار

روستا؟

چی بگم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حق دارید برخلاف بقیه من حق رو به شما میدم ۵ تومن جی میشه آخه اونم الان آدم تا جوون میخواد خرج کنه و لذت ببره 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تازه بچه هم دارم

دیگه هیچی ۵ تومن خرج فقط خوراک ۲ نفر تو ماه به زور میشه دیگه با بچه وضع بدتر باهاش صحبت کن حتما آدم خودشو تو سختی بندازه مثلا برای عروس و داماد چیز به جا بذاره من‌اینو اصلا درک نمیکنم اول خود آدم و رفاهش مهم

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.