2777
2789
عنوان

پلیس ترکیه تتلو را تحویل ایران داد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 56 پست
یغنی با قریشی هم را بطه داشتن میگی؟

بله رابطه کامل 

تتلو یک میلیارد و خورده ای پول داد رو صورت سحر قریشی تتو بکنن 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف خودش چیکا کرد وقتی ایران بود ادم بود صدای خوبی هم داشت قدر خودش ندونست

خراب شد معتاد روانی بدبخت.چرا باید یه جوون  به اینجا برسه .الان  شخصیت که نداره ولی خدایی صداش خیلی خوبه  

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
حیف خودش چیکا کرد وقتی ایران بود ادم بود صدای خوبی هم داشت قدر خودش ندونست

سحرقریشی

ریحانه پارسا اگه اشتباه نکنم اونم توایران میدرخشیدن رفتن خراب شدن

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
یغنی با قریشی هم را بطه داشتن میگی؟

شک نکن

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

به میمنت و مبارکی

دست راستش زیر سر ساسی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎