دخترای فامیلمون ک بماند شوهر کردن بیوه های رنج ۴۵ الی ۵۰سال با دو تا بچه به پسر مجرد ازدواج کردنم بماند ی پیرزنی داریم فامیل ۷۰ساله امروز فهمیدبم شوهر کرده تنها مجرد فامیل منم از همه خجالت میکشم درس خوندم سرکار میرم میدونم ک میگن کسی اینو نگرفت چرا باید من اینطوری شم خدایی هست اصن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا نگران نباش هر موقع خدا بخاد میشه من دختر خالم سی و پنج سالگی ازداج کرد با یه کارمند یکسال کوچکتر از خودش پسره خونه و ماشین هم داشت خیلی هم مودب و اقا الان هم دخترش یکسالشه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ما یه همسایه داریم مشه گلی از وقتی که من یادمه ده تا زن گرفته رکورد رو زده یه زن هم هست حکیمه هر سال شوهر میکنه تا حالا ۱۸ بار شوهر کرد با خالم حساب میکردیم خالم میگفت تو سال ۹۶ چهار بار رفت ولی همه شوهرش مردن