2777
2789
عنوان

بخت نگو بگو ...ع

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
حتی اگر بسته باشنش؟

عزیزم اگه مطمئنی باید بری پیش اهلش برات باز کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادعلی ویاسین چهل روز بخون یا دعای مشلول با وضو

واینکه تازمانی دنبال چیزی باشی ازت فراریه

سعی کن بفکر ازدواج نباشی  شاد باشی و اعتماد بنفس داشته باشی

اونوقت میبینی یه کیس عالی واست میاد

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

اصلا نگران نباش هر موقع خدا بخاد میشه من دختر خالم سی و پنج سالگی ازداج کرد با یه کارمند یکسال کوچکتر از خودش پسره خونه و ماشین هم داشت خیلی هم مودب و اقا الان هم دخترش یکسالشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
فقط اون ۷۰ساله که شوهر کرده 

ما یه همسایه داریم مشه گلی از وقتی که من یادمه ده تا زن گرفته رکورد رو زده  یه زن هم هست حکیمه هر سال شوهر میکنه تا حالا ۱۸ بار شوهر کرد با خالم حساب میکردیم خالم میگفت تو سال ۹۶ چهار بار رفت ولی همه شوهرش مردن

ما یه همسایه داریم مشه گلی از وقتی که من یادمه ده تا زن گرفته رکورد رو زده  یه زن هم هست حکیمه ...

آخریه کلثوم نیست 

همون که میگه کلثوم بیمع

ساکن ساری  

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
شما کسی مطمن سراغ نداری؟

شرمنده عزیزم