2777
2789
عنوان

سن اینارو فهمیدم برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 77 پست
پسره بدبخت... امیر بود یا ممد؟ زنشم که طفلی معروف شد با دندوناش😁

امیر😂

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

سنشون خیلی بیشتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دهه هشتادیم ولی اینطوری نیستم بوخودا😂😧

دقیقا منم🤣

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
هردوشون دیگه دست کم بگیریم اواسط دهه هفناد می خورن

دقیقا

ولی هشتادی هستن🫥

امیر😂

آهان آره میگفت بالاخره منو گرفت

پسره هم گفت تهمتو از رو امیرها برداشتم که یعنی میگن امیرها نمیگیرن🥴 

کاش همونجور تهمت روش میموند بهتر بود😩

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یکی بیاد خودع همون مادره رو تایید کنه😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مادره که کلا با ازدواج اینا مخالف بود

روز بله برون هم با مانتو شلوار سیاه مهمونی رفت

دختره فقط موقع عقد که پیشونی دوماد ماچ کرد🤣🤣🤣

وای اسید بود🤣🤣

محاله محااااالههه دختر همسن منه؟؟؟؟

آره😂😂

مبینا دندون هستن 😂

پیشنهادات گوگلو ببین😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
علاقه ندارم بزن همرو جدید اگ اومد هم ن ببین ن لایک کن دیگه نمیاد

هم پیج دخترو رو بلاک کردم هم پیج های پشتیبانشو 

ولی همه ی پیجا برای اینکه ویو بگیرن عکسای عروسی اینو میذارن

ولی چرا داره پسره رو خفه می‌کنه؟😐😂

داشت بشه ی منههههه رو میخوند😂

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

توام همینکارو بکن بخدا از وقتی این کارو کردم روانم آروم تره  دیدن زندگی بقیه واقعا دردی رو از ...

دقیقا دارن مصرف گرایی و چشم و هم چشمی و تجمل گرایی رو رواج میدن 

دلم میسوزه برای افرادی که ندارن و این صحنه ها باعث میشه که دلسرد بشن 

سنشون خیلی بیشتره

دقیقا بیشتر بهشون میخوره

چراکسی به تاپیک من نمیاد

چون واقعادرموردموضوعی پرسیدی اطلاعات نداریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792